TV-sztárok

Dobó Ági a kisfia állapotáról: „nem javul… sőt…”

Dobó Ági nagyobbik fia, Beni valószínűleg ekcémás, ám az óvintézkedések ellenére sem javul az állapota.

Dobó Ági aggódós édesanya, bár ezzel sokan vannak így. A szépségkirálynő nagyobbik fia, Benedikt az ekcéma tüneteit produkálja az utóbbi időben, és bár már volt orvosnál, minden óvintézkedést betartanak, mégsem javul az állapota – a követők tanácsát kérte.

„Egyúttal pedig szeretném megköszönni Nektek ezt a sok sok segítő levelet, tanácsot, amit Bubu vélhetően atopiás ekcémája kapcsán kapunk nap mint nap! Sajnos a helyzet, bár jobbnak tűnt, 2 napja megint horror…
A levegő páratartalma és hőmérséklete most már ideális nálunk, a ruháit és ágyneműjét speciális tisztítószerekkel és mosószódával kezdtük tisztítani, igyekszünk kerülni a tejet, nem fürdik, csak tusol, sokat iszik, naponta háromszor testápoljuk, látta már több specialista (orvosok, bőrgyógyász) de nem javul… sőt… Aki tud ajánlani olyan szakembert, akihez érdemes fordulni ilyen esetben, hálás köszönetünk…” – írta a közösségi oldalán Dobó Ági, a rajongók pedig természetesen egyből a segítségére siettek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top