Sztárok

Dobó Ági: „Próbálunk kicsit visszavenni a tempóból”

Az advent Dobó Ágiéknak is az év egyik legszebb időszaka. A Konyhafőnök VIP győztese idén már két kisfiával együtt készül az ünnepekre, akiket egyre jobban próbál bevonni a teendőkbe.

Az egykori szépségkirálynőnek csodás éve volt – két hete felért a csúcsra: Dobó Ági megnyerte a Konyhafőnök VIP idei szériáját. Bár Áginak voltak nehéz időszakai a versenyben, nagyon jól helytáll, és eredeti terveihez hűen megmutatta, hogy nem csak egy üresfejű modell. A Konyhafőnök VIP győztese idén máshogy készült a karácsonyra, hiszen idén már két kisfiával együtt ünnepel. 

Világító díszek, meghitt délutánok családi körben, készülődés a rokonokhoz és persze rengeteg izgalom és várakozás – így telnek Dobó Ágiéknál a karácsonyt megelőző hetek. „Imádom, hogy Beni már ilyen nagy, annyi mindenbe bele tudjuk vonni. Csillogó szemmel rajzol a Jézuskának, és idén egészen biztosan a mézeskalács sütésnél is segít már nekünk. A párommal, Csabival hagyomány, hogy minden évben együtt készítjük el a finom, fűszeres illatú rénszarvasokat és angyalkákat” – kezdte Dobó Ági.

„Mindannyian sokat dolgozunk év közben, ezért ilyenkor próbálunk kicsit visszavenni a tempóból, minél több időt együtt tölteni, nemcsak a szűk családdal, de a távolabb élő rokonokkal is. Idén is elutazunk például a szülővárosomba, Debrecenbe, úgyhogy már most elkezdem összeállítani fejben a listát, hogy ne hagyjunk itthon semmi fontos dolgot. Két gyerekkel ez már nem olyan egyszerű, sok mindenre kell odafigyelni: a gyerekek váltóruhái, a kedvenc plüssállatok, Sudocrem popsikrém, meleg takaró, semmi sem maradhat ki a táskából. Beni számára különösen izgalmas ez az időszak. Imád építeni, és tudja, hogy biztosan talál valami újdonságot a gyűjteményébe a fa alatt. A nagyfiamnak egyébként elég határozott elképzelései vannak, két éve például kistestvért szeretett volna, és ezt tavaly teljesítettük is, októberben megszületett Nini. Idén már előre félek, mit kér majd Beni karácsonyra!” – tette hozzá viccelődve Ági.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top