nlc.hu
Sztárok

Dobó Ági vallomása

Dobó Ági házassága mélypontjairól: „Nekünk sem könnyű, ahogy senkinek sem az”

Voltak hullámvölgyeik.

Dobó Ági és férje, Kis Csaba 14 éve vannak együtt. A szépségkirálynő nem tagadja, hogy az ő kapcsolatukban is akadtak mélypontok, ám abban is biztos, hogy ezek csak még erősebbé tették a szerelmüket.

„A tizennegyedik évünket taposva együtt, két közös gyermekkel, hasonló célokkal megélni a mindennapokat nekünk sem könnyű, ahogy senkinek sem az. Pedig tudjuk, látszólag mindenünk megvan: egészségesek vagyunk, és még van időnk. Viszont ahogy azt minden pár tapasztalja, az összhang, a meghittség és az intimitás, egymás megértése és megérzése, a párok közti kommunikáció egyáltalán nem mindig egyértelmű. Számtalanszor voltunk már mi is fent és lent is, de mindig sikerült eddig fejlődni és továbbmenni, egymásba kapaszkodva. Az önismereti utunkon végigtekintve ébredtünk rá arra, hogy mennyi csodálatos ember, esemény, helyszín, történés segítette az utunkat abban is, hogy a mai napig egy párként működünk és családban nevelhetjük a gyermekeinket”– olvasható Ági Instagram-bejegyzésében. A sztárpár egyébként nemrég egy mesés esküvőn kötötte össze örökre az életét. 

Dobó Ági

Dobó Ági és férje, Kiss Csaba (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top