Mága Zoltán is az autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra megsegítésére sietett

F. B. | 2024. Október 04.
A neves művész is vért adott a Jóban Rosszban súlyos autóbalesetet szenvedett színésznőjének.

Az egész sztárvilág és az ország összefogott a Jóban Rosszban egykori színésznőjéért, Sallai Nóráért, aki pénteken kisfiával együtt szörnyű autóbalesetet szenvedett. Autójukba egy BMW csapódott akkora erővel Alsónémediben, hogy a kocsijuk felborult. A színésznő jelenleg is élet és halál között lebeg. 

Fotó: Schumy Csaba

Egy helyszínen tartózkodó és a balesetet is látó 15 éves fiatal lány szerint a kisfiúnak, amikor megtalálták, már nem volt pulzusa, többször is újraélesztették. A színésznőnek pedig ömlött a fejéből a vér, amit egy fáslival próbáltak megfékezni. Majd miután kiszedték az autóból, a földre fektették és stabil oldalfekvésbe helyezték, mivel vért köhögött fel. Az ütközés ugyanis olyan hatalmas erejű volt, hogy a színésznő több, rendkívül súlyos sérülést szenvedett. Műtétek sorozata vár rá az elkövetkező napokban, mindehhez azonban sürgősen vérre van szüksége, így Mága Zoltán is vért adott színésznőnek. 

Egy véradással is életet menthetünk! Ma én is vért adtam, hogy ezzel is segítsem a súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóra színésznő életmentését

– írta ki közösségi oldalára

„Az irányított véradással elsősorban az édesanyának szerettem volna segíteni, aki ötéves fiával együtt szenvedett balesetet egy héttel ezelőtt, és az állapota még ma is válságos. Most az ima mellett konkrét cselekedetre van szükség, ezért arra biztatom minden ismerősömet, hogy ha tehetik, segítsék Nóra gyógyulását!” – tette hozzá a zenész, aki kiemelte azt is, hogy a véradás bármikor életmentő lehet.

Természetesen a véradás máskor is fontos, hiszen a bajba került embertársainkat, ezáltal a legdrágább érték, az élet megmentését is segítjük!

– fogalmazott Mága.

Exit mobile version