nlc.hu
Sztárok

Mága Jennifer karrierje

Így lett cuki kislányból világhírű énekesnő – Mága Jennifer fotói a múltból

Mága Zoltán hegedűművész gyermeke hatalmas változásokon ment át az elmúlt években.

Fiatal kora ellenére Mága Jennifer énekelt már a világ számos rangos pódiumán. Hangjával elkápráztatta a közönséget többek között a New York-i Carnegie Hallban, Bécsben a Wiener Konzerthausban, illetve Magyarországon a Magyar Állami Operaházban, a Művészetek Palotájában és a Budapest Kongresszusi Központban. Több olyan neves külföldi művésszel is szerepelt egy produkcióban, mint David Foster, tizenhatszoros Grammy-díjas zongoraművész-producer, Mario Frangoulis, a crossover stílusban jeleskedő görög tenor, valamint Aida Garifullina világhírű operaénekes. Számos alkalommal énekelt duettet Sheléa Melody McDonald amerikai énekesnővel, a huszonhétszeres Grammy-díjas világhírű amerikai producer, zeneszerző, Quincy Jones felfedezettjével. 

Mága Jennifer

Mága Jennifer

Mága Jennifer a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán szerezte diplomáját klasszikus énekművész szakon. Amellett, hogy operaáriákat is énekel, elsősorban a pop műfajában alkot. Az ország „fekete torkú dívája” – ahogy hajdani mentora, Szakcsi Lakatos Béla Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zeneszerző, zongoraművész nevezte – 2019-ben adta ki első zenei albumát, amely aranylemez lett. A lemez több dalát az Egyesült Államokban énekelte fel, a legnevesebb amerikai zenei producerek közreműködésével. 

A 2022-ben műsorvezetőként is debütáló tehetség az adventi időszak meghitt pillanatainak varázsát, és az ünnepek szeretetteljes hangulatát hozza el a Budapesti Operettszínház színpadára december 5-én. „Tízéves lehettem, amikor először álltam az Budapesti Operettszínház színpadán édesapám oldalán. Már akkor lenyűgözött az az enteriőr és legfőképpen a hatalmas csillár, ami beragyogta a nézőteret. Nosztalgiával teli izgalommal várom a koncert napját, hogy újra azon a színpadon álljak és ott énekelhessek a csodálatos hazai közönségnek” – nyilatkozta a koncert kapcsán az énekesnő. 

Íme pár fotó Mága Jennifer elmúlt éveiből

Mága Jennifer
Megnézem
Összes kép (4)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top