nlc.hu
Sztárok

Így néz ki ma Mága Jennifer

Hatalmas átalakuláson ment át Mága Jennifer

Énekesnőből már műsorvezető is lett.

Január közepén sokakat meglephetett a hír, hogy Mága Zoltán hegedűművész huszonhat éves lánya, Mága Jennifer fog műsort vezetni a TV2-n. Aztán második ránézésre már annyira nem is meglepő a dolog, hiszen Jennifer fiatal kora ellenére már rengeteg mindent kipróbálhatott abból, amit úgy hívnak: show-biznisz.

Jennifer 2018-as évben debütált első – az Egyesült Államokban felénekelt – saját dalával, amelyet Patrizio Moi zeneszerző komponált számára. Los Angelesben dolgozhatott lemezén, nagykoncertet adott a MOM Kulturális Központban, fellépett a Puskás Ferenc Stadionban, a Magyar Állami Operaházban, a Művészetek Palotájában, sőt, a New York-i Carnegie Hallban is. Karácsonyi albumot adott ki, és dolgozott együtt olyan formátumokkal, mint Molnár Ferenc Caramel, Balázs Fecó, Katharine McPhee, Ramón Vargas vagy David Foster tizenhatszoros Grammy-díjas zongoraművész.

Igen gyors karrier, hiszen tizenkét éve, tinilányként még félszegen ült apukája mellett, ahogy régebbi cikkünk galériájában látható.

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán szerezte diplomáját klasszikus énekművész szakon. Ilyen szép hangja van:

És ilyen jól néz ki:

mága jennifer

Fotó: Mága Jennifer

Látva ezt az előtörténetet, azt mondhatjuk, már tényleg csak egy saját talk-show hiányzott.

„Őszinte, emberközeli beszélgetésekkel, hazai és nemzetközi sztárok életét bemutató új műsorral jelentkezik Jennifer lányom a TV2-n” – írta édesapja aSztárok az életemből címmel induló, heti rendszerességgel jelentkező exkluzív műsorról”. „A minden elemében új, exkluzív környezetben készülő szórakoztató műsorban Jenniferrel bepillantást nyerhetnek a nézők egy-egy neves színész vagy énekes hétköznapjaiba. Meghallgatunk néhány családi történetet, előkerülnek régi képek, gyerekkori emlékek” – részletezte a büszke apa.
Kökény Attila, Zséda, Oláh Gergő, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Szulák Andrea, L.L. Junior – néhány név a vasárnap sugárzott sorozatból.

A Prima Primissima-díjas előadónak egyébként három gyermeke van, tehetségét Zoltán fia is örökölte: ő szintén hegedűn játszik. De lássunk most egy részletet nővére munkásságából!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top