Kunovics Katinka elárulta, miért hagyta ott az álommunkáját

N.O. | 2024. Október 07.
Kunovics Katinka őszintén vallott arról, miért jöttek haza a Kanári-szigetekről.

Kunovics Katinkáékat egy spanyol ügynökség kereste meg közvetlenül az esküvőjük után, és felajánlott egy egyéves munkaszerződést nekik a Kanári-szigeteken. „A pénzügyi feltételek, a munkaidő, a kinti lakhatási körülmények nagylelkűek voltak, így belementünk. Kislányom, Katinka is lelkes volt, alig várta, hogy egy évet Spanyolországban töltsön” – mondja az énekesnő a story.hu-nak, majd így folytatta:

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

“Egy hotelben énekeltünk minden este, kétórás show-t adtunk, főleg angol diszkóslágerekkel, mert a hotel vendégei angolok voltak. A másik héten egy másik szigeten tettük ugyanezt, kompra szálltunk, autóztunk, három óra után megérkeztünk, itt is volt lakás, amit használhattunk. Így ingáztunk heti váltásban – sorolja az énekesnő, és azt is, hogy a nap nagy részét a strandon töltötték. – Sok barátunk, családtagunk jött ki vakációzni, hiszen volt szállásuk, elfértek nálunk, szinte alig voltunk hármasban… Tényleg fantasztikus volt” – mondta Katinka, aki Lanzarotén, a lakásukhoz közel találta egy művészeti iskolát, kislányának, ahova fel is vették.

A probléma az volt, hogy a kis Katinka már nem ingázhatott egyik szigetről a másikra, szülei nem hagyhatták egy hétre magára, a hotel viszont nem egyezett bele, hogy egy helyszínen dolgozzanak csak Kunovics Katinkáék, ezért úgy döntöttek, hazajönnek.

Exit mobile version