nlc.hu
Sztárok

Alekosz válasza Kunovics Katinkának

Alekosz válaszolt Kunovics Katinkának: „Engem ő most abuzál, testszégyenít, és hasonló”

Hozta a formáját.

Nagy Alekosz kivétel nélkül szinte mindenkit kikészített az Ázsia Expressz 4. évadában. Többször összeszólalkozott a versenytársaival, volt, amikor a műsorvezető Ördög Nóra sem bírta ki, hogy ne intse rendre, de saját partnerét, Varsányi Rékát is kicsinálta. 

Nagy Alekosz

Fotó: Trenka Attila

Olyannyira, hogy Réka egy pontot úgy döntött, elege van a botrányhős méltatlan viselkedéséből vele szemben, ezért szakítottak is. Bár a műsor után egy ideig még megőrizték a barátság extrákkal kapcsolatukat, pár hete Réka véglegesen kidobta Alekoszt. A minap Kunovics Katinka éles véleményt fogalmazott meg a ValóVilág egykori győzteséről. 

„A szemünkben művésznőknek hívott minket, de viszszahallottam a »döngő lépteket«. Nem érint meg különösebben. Rájöttem, hogy ő egy lufi, belül nem sok minden van. Nem okos, nem tehetséges, még csak nem is jóképű, egyetlen fegyvere a bunkósága. Ezzel próbál valahogy kitűnni a tömegből, és műsorba, címlapra kerülni. Hál’ isten, nem nekem kell őt elviselni, hanem szegény Rékának” – fogalmazott a Story magazinnak az énekesnő. Természetesen nem kellett sokat várni a reakcióra. Alekosz Facebook-oldalán üzent Katinkának. 

„Persze, mondhatnám, hogy engem ő most ABUZÁL, testszégyenít, és hasonló, ma divatos ökörség, de nem mondom. Egy Fradista nem csatázik nőkkel meg gyerekekkel. Attól hogy ő ezt a megoldást választotta, én megmaradnék úriembernek. Ahogyan mindig is szoktam. Ezek után is… Szóval Katinka, szerintem te egy gyönyörű nő vagy. Mint ahogyan minden nő gyönyörű. Ki így, ki úgy. Ki ennek, ki annak. Mellette okosnak is tartalak, mert ha nem így lenne, nem tudnád elénekelni gyönyörűségesen, hogy – hogy mondjam el, vágyom rád, szeretem a bőröd illatát… – írta Alekosz, majd egy odaszúrással fejezte be posztját. – Egy fegyvered, legalábbis, biztosan van. Hogy Alekoszról beszélsz. Hisz ez már elég ahhoz, hogy végre írjanak is rólad.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top