nlc.hu
Sztárok

Alekosz véleménye

Alekosz: „Gyermeket is akkor szülünk, ha férjhez vagyunk menve”

A celeb készen áll a nősülésre és az apaságra is.

Pár hete még Alekosz és Varsányi Réka viharos szakításával volt tele az internet, most viszont az Ázsia Expresszben feltűnő híresség apaságról alkotott véleményét szemlézi mindenki. A celeb a Kiskegyednek vallott az érzéseiről, és fejtette ki a véleményét, már ami a szülőséget illeti. 

„Nagyon el tudom képzelni abban a szerepben magam, és való is nekem, nagyon való, mert az én oktatási elképzelésem, oktatási rendszerem annyira jó, és szerintem én Nobel-díjas gyermekeket nevelnék. Én ebben biztos vagyok, egy zenében, intelligenciában, kultúrában egy egészen más kulturális holdudvar lenne” – nyilatkozta Alekosz, majd hozzátette, hogy a baba születésénél Zámbó Jimmy slágerei szólnának. A házasság előtti gyermekvállalásról is megvannak a gondolatai, amiket nem rejtett véka alá.

„Gyermeket is akkor szülünk, ha férjhez vagyunk menve, különben nem. Akkor ő már a feleségem, akkor ő már hallgatná a hasban ezeket az előadóművészeket, és amikor a világra jönne, akkor is hallgatná, aztán utána játszaná is, kézbe venné a hangszert, hangszereket” – szemlézte a Blikk a férfi szavait. Persze az sem mindegy, milyen iskolába kerülne be a gyermeke.

Alekosz

Alekosz (Fotó: Trenka Attila)

„Látok olyan jelenetet is, amikor megyünk az iskolába, de először az igazgatóhoz. Én beszélek vele, hogy minden el legyen intézve és rendben legyen, addig a gyerek nem mehet be. Amikor az igazgatóval megállapodok, akkor lehet a gyereket beintegrálni, nem mindegy, hova” – magyarázta Alekosz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top