Kardashian-lánynak képzelte magát Christiano Ronaldo szerelme, aligruhában jelent meg Velencében

F. B. | 2024. Október 08.
Igencsak meglepte új szettjével a rajongókat a mindig jól öltözött Georgina Rodriguez, aki legújabb választásával alaposan mellényúlt.

Christiano Ronaldo és Georgina Rodriguez történetét talán már mindenki ismeri. A világklasszis focista egy Gucci üzletben látta meg szerelmét, aki eladóként dolgozott a madridi üzletben. A pár kapcsolata egyre mélyebbé vált az évek során, ma pedig már Georgina a szupergazdagok életét éli.

Fotó: Getty Images

„A teste, a magassága, az egész külseje megragadott. Azonnal éreztem azt a bizonyos szikrát, úgy éreztem, hogy egyetlen pillantással megérintette a szívem. Már a kezdetektől szeretettel bánik velem, védelmező és nagyon gondoskodó társ” – mondta korábban a szerelmére Georgina.

Épp akkoriban, amikor megismerkedtek, Ronaldo már egy béranya segítségét kérte, hogy ismét apa lehessen. Így esett, hogy a 2017. június 8-án született ikreket Evát és Mateót már közösen várták az otthonukban. Alig néhány hónappal később, még 2017 őszén, Rodriguez egy kislánynak adott életet, aki az Alana Martina nevet kapta. A család 2022-ben bővült ismét, amikor a nő újra várandós lett, ráadásul ikrekkel. Azonban a gyermekek közül csak a kislány élte túl a szülést, őt Bella Esmeraldának nevezték el a szülei.

Georgina Rodriguez ma már modellként és influenszerként tevékenykedik, stílusát árgus szemekkel követi az egész világ. Most azonban úgy tűnik, egy kissé mellényúlt egyik választásával, ugyanis szettjében olyan hatást keltett, mintha a készülődés felénél indult volna ki a lakásból. Bár kétségtelen, hogy nagyon megy manapság a Kardashian klánnak köszönhetően ez a “bugyis” minimál stílus, Georginán valahogy nem működik, így egészen bénácska hatást keltett vele Velencében.

Exit mobile version