nlc.hu
Sztárok

Hazatért Cristiano Ronaldo kislánya és Georgina

Otthonról osztott meg egy képet újszülött kislányáról Cristiano Ronaldo

Hálásak a sok támogatásért.

Hazatért a kórházból Cristiano Ronaldo kislánya, és kedvese, Georgina Rodriguez. A focista hétfő este egy közleményben tudatta, hogy az ikrekkel terhes feleségénél beindult a szülés, ám csak a kislányuk volt egészséges, a kisfiuk a világrajövetel közben elhunyt

Cristiano Ronaldo és Georgina

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez (Fotó: Instagram)

Az elmúlt napokban Cristiano és családja a világ minden tájáról kaptak támogatást, sőt még a rivális klubok szurkolói is sok szeretetet küldtek a világklasszisnak. 

Most, amikor már otthonról jelentkezett be, egy édes kép mellett azt is elmondta, rendkívül hálásak a támogatásért, amit kaptak. 

„Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre hazatértek hozzánk. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és gesztusokat. A ti támogatásotok nagyon fontos nekünk, és mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amelyet a családunk iránt tanúsítottatok. Itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért az életért, amelyet most üdvözöltünk ezen a világon” – írta a bejegyzésében Ronaldo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top