nlc.hu
TV-sztárok

Megható gesztus Ronaldóért a Liverpool szurkolóitól

Megható módon osztoztak Ronaldo gyászában a rivális csapat szurkolói

A nagy rivális Liverpool szurkolói mérkőzés közben fejezték ki együttérzésüket a kisfiát elvesztő Ronaldóval.
Liverpooli szurkolók sálat tartanak a fejük fölé a Liverpool és a Manchester United Premier League mérkőzés kezdőrúgása előtt az Anfielden 2022. április 19-én az angliai Liverpoolban

Két nappal ezelőtt tudatta Cristiano Ronaldo a szörnyű hírt: meghalt az újszülött kisfia. A világsztár focista és a párja, Georgina Rodríguez ikreket vártak, de komplikációk léptek fel a szülésnél. Kislányuk egészségesen világra jött, de kisfiukat elvesztették.

A családi tragédia miatt a Manchester United játékosa nem lépett pályára a Liverpool elleni idegenbeli rangadón. Ahogy a klub fogalmazott: „a család mindennél fontosabb, Ronaldo pedig ebben a rendkívül nehéz időszakban a szeretteit támogatja”.

A keddi mérkőzésen azonban megható gesztust tettek a nagy rivális Liverpool szurkolói: a hetedik percben – mivel Ronaldo mezszáma a 7-es – felállva tapsoltak, és közben elénekelték a klubjuk You’ll Never Walk Alone (Sosem maradsz egyedül) című himnuszát. Így biztosították együttérzésükről a focistát:

Ronaldo testvére, Elma Aveiro Instasztoriban osztott meg egy videót a különleges a stadionbeli jelenetről, és azt írta: „Köszönöm, Liverpool. Soha nem fogjuk elfelejteni, amit ma tettetek.”

(Kiemelt kép: Clive Brunskill/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top