nlc.hu
Sztárok

Cristiano Ronaldo nem lép pályára

Cristiano Ronaldo nem lép pályára a ma esti rangadón

Túl közeli a tragédia, a sztárfocistának a családja mellett a helye.

Cristiano Ronaldo tegnap közölte a nyilvánossággal a szomorú hírt: meghalt újszülött kisfia. A világklasszis játékos és párja, Georgina ikreket vártak, ám komplikációk akadtak a szülésnél és csak a kislányuk élte túl.

Ma este nehéz meccs vár a sportoló csapatára, a Manchester United ugyanis a Liverpoollal csap össze, ám Ronaldo nem lép pályára a rangadón, amit a klub is megerősített. „A család mindennél fontosabb, Ronaldo pedig ebben a rendkívül nehéz időszakban a szeretteit támogatja. Így megerősítjük, hogy nem lép pályára a Liverpool elleni idegenbeli mérkőzésen, és hangsúlyozzuk a család magánéleti kérését. Cristiano, mindannyian gondolunk rád, és erőt küldünk a családnak” – írják a klub közösségi oldalán.

Cristiano Ronaldo

Fotó: Getty Images

Cristiano Ronaldo egy szívszorító posztban osztotta meg tegnap, hogy milyen hatalmas veszteség érte. „(…) Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt ahhoz, hogy némi reménnyel és boldogsággal éljük meg ezt a pillanatot. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és ápolónőknek a szakszerű ellátást és támogatást. Letaglózott minket a veszteség. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk. Mindig szeretni fogunk” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top