TV-sztárok

Kiderült, hogy fia vagy lánya lesz Cristiano Ronaldónak

Júliusban jelentette be Cristiano Ronaldo, hogy párjával, Georgina Rodríguezzel gyereket várnak. A Real Madrid klasszisának már van három, de mind béranyától. Alig várják, hogy világra jöjjön a pici.

Cristiano Ronaldonak már van három gyermeke: első fia már hétéves, aki az ifjabb Cristiano Ronaldo nevet kapta, és akiről a mai napig nem derült ki, hogy egy egyéjszakás kalandból vagy béranyától született. Egy spanyol lap szerint a focistának június 8-án, az Egyesült Államokban születtek meg ikrei, méghozzá egy béranya hordta ki őket, akinek átszámítva több mint 2 milliárd forintot fizetett, hogy ne fedje fel kilétét. Nemrég azonban újabb jó hírt közölt: barátnője, Georgina Rodriguez első közös gyermeküket várja.

Most pedig az is kiderült, hogy kislányuk lesz!

Bailar alegra el corazón ❤ Gracias a mis profesores Basi y Deisy por darme mis primeras clases de salsa 💃🏻 Estoy feliz 😃✨

Georgina Rodríguez (@georginagio) által megosztott bejegyzés,

A születendő baba nemét azonban eddig nem árulták el. Most sem ők beszéltek róla, hanem csak egy véletlennek köszönhető, hogy kiderült. A kismama táncoktatója árulta el a titkot. „Megtiszteltetés téged salsát oktatni. Boldogok vagyunk, ahogy az első órádat végigcsináltad. A lány, akivel most állapotos vagy, biztosan jó táncos lesz” – idézte a Daily Mail.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top