Tatár Csilla is kifakadt Sallai Nóra fiának tragédiája kapcsán

F. B. | 2024. Október 08.
"Aki száguldozik az autójával és utána balesetet okoz, az szándékos emberölés a fenébe is!" - mondta a Jóban Rosszban színésznőjének és fiának borzasztó balesete kapcsán.

Szeptember végén súlyos balesetet szenvedett Sallai Nóra és kisfia Alsónémediben. A balesetben részt vevő BMW-ben, ami felborította az Opelt, legalább négyen ültek, de közvetlenül az autóbaleset után többen is elhagyták a helyszínt. A helyszínelők egy 18 és egy 21 éves személyt találtak az autóban, végtagi sérülésekkel vitték kórházba őket a mentők. Az előzetes vizsgálatok alapján a BMW sofőrje ittas lehetett és a kocsi világítása sem volt tökéletes – ami gyengítette az Opel sofőrjének esélyét a sötétben felé száguldó autó időben való észlelésére.

Fotó: Rozmanitz Gábor

Végül a nagy sebességgel érkező BMW a színésznő Opeljének bal oldalába csapódott. A felborult autóban rekedt Sallai Nóra és kisfia súlyos sérüléseket szenvedett, a gyereket a helyszínen járókelők élesztették újra. Október 7-én a Blikk azt írta, hogy a kisfiú elhunyt a borzalmas baleset következtében, a Jóban Rosszban egykori színésznőjének életéért pedig a mai napig küzdenek a kórházban. 

A tragédia kapcsán Puskás Peti is felszólalt már, de részvétét fejezte ki a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház is. Most Tatár Csilla fejtette ki közösségi oldalán gondolatait 24 órán át elérhető Instagram-történetében:

Mi kell még ahhoz, hogy szigorodjanak a szabályok? Aki száguldozik az autójával és utána balesetet okoz, az szándékos emberölés a fenébe is! Az autó pedig maga a fegyver!

Exit mobile version