nlc.hu
Sztárok

Tatár Csilla a döntéséről

Tatár Csilla elárulta, miért hagyta ott a televíziózást

A korábbi lehetőségek már nem hozták lázba.

Tatár Csilla hat éve gyárt saját műsorokat Youtube-csatornáján, azóta pedig csak elvétve vállalt el felkéréseket televíziós műsorok vezetésére. Csilla most a Media1 podcast- és rádióműsorában beszélt arról, miért hozta meg ezt a döntést, és hogyan sikerült elindulnia ezen az úton. 

Tatár Csilla

Fotó: Birtron Szabolcs

Egy idő után azt éreztem, hogy azok a lehetőségek, amiket a televízió kínál, azok engem már annyira nem hoznak lázba – fogalmazott Csilla, majd hozzátette, egyre rutinszerűbbé váltak a munkái, ráadásul a döntés meghozatalában nagy szerepe volt annak is, hogy akkor született meg első gyermeke. – Én magam változtam meg nagyon, és onnantól kezdve nem volt számomra kérdés az, hogy én úgy szeretnék dolgozni, hogy ne legyen hiányérzetem a túloldalon, hogy én oszthassam be az időmet, hogy ne kelljen olyan kompromisszumokat megkötnöm, amiktől frusztrált, elégedetlen és boldogtalan leszek hosszú távon.”

A műsorvezető elismerte, bár hamar jöttek a sikerek, volt benne egy kis félelem, hiszen korábban még sosem volt vállalkozó. 

Az, hogy én ezt meg mertem lépni és az hogy nem volt ebben a lépésemben semmifajta egzisztenciális félelem, az a férjemnek köszönhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top