nlc.hu
Sztárok
Tatár Csilla műsora

Tatár Csilla két új videósorozatot is indít

Szakemberek és ismert személyiségek mesélnek Csillának arról, hogyan kell jól enni, jól lenni.

A Ne vegyél be mindent! beszélgetések már ismerősek lehetnek a nézőknek, hiszen Tatár Csilla 2 éve élő interjúkat készít a témában elismert szakemberekkel az Instagram-oldalára. Ez a műsorfolyam október 4-től minden héten szerdánként broadcast minőségben lesz megtalálható Csilla Youtube-csatornáján, és a Szólalj meg! című Spotify csatornán.

„Az egyik legizgalmasabb kérdés, hogy mennyire ismered magadat, kívülről-belülről. Engem születésemtől fogva hajt a kíváncsiság, hogy minél jobban megismerjem a környezetemet, magamat, a testemet, a lelkem működését. És ahogy az a lenni szokott, minél mélyebbre ásunk, annál több kérdésünk lesz. Az pedig, hogy kitől kapjuk meg rá a választ, nagyon nem mindegy. Iszonyatosan nehéz kiszűrni azt, ki a jó szakember. A Ne vegyél be mindent! sorozatot azért kezdtem el, hogy segítsen eligazodni, feltenni a helyes kérdéseket és válaszokat keresni rá. Tudományos és szakmai magyarázatot kapunk a táplálkozásunkat, életmódunkat, testünket, érintő témákról és arról, hogy mi mindennel etetnek bennünket! Ha jól eszel, jól leszel, ez pedig egészen biztosan nagyon jó hatással lesz elsősorban rád, rajtad keresztül pedig az egész környezetedre” – nyilatkozta a műsorvezető.

Tatár Csilla

Tatár Csilla

Csilla a szakembereken túl ismert személyiségekkel is körbejárja az asztalt az Ízekre szedjük! podcastban. Szó lesz étkezésről, táplálásról, családi hagyományokról és közösen keresik a választ, hogy mitől lesznek jól a hétköznapokban. 

„Ismert, szakmájukban sikeres emberekkel beszélgetek arról, hogy ők hogyan milyen történeteket őriznek a családi asztalról. Gyerekkorunk meghatározó helyszíne az étkezőasztal, az a köré szerveződő családi vagy baráti összejövetelek, felnőttként mégis rohanunk és nem figyelünk oda arra, hogy kialakítsuk a saját az étkezési tradíciónkat. Értelmetlen korlátok és szabályok köré épül minden étkezéssel kapcsolatos döntésünk és közben elfelejtjük, hogy enni nemcsak funkcionális kérdés. Az emberi kapcsolatainkat és az egészségünket meghatározó nagyon fontos esemény. Vendégem lesz többek között Steiner Kristóf, Tombor Nelli és Gere Andrea is” – tette hozzá a híresség. Minden második héten érkeznek az Ízekre szedjük! új epizódjai Tatár Csilla Youtube-oldalára, és a Szólalj meg! Spotify-csatornára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top