Sztárok

Új műsort indít a TV2

Március végén új, élő műsort indít a TV2 egyik alcsatornája, a FEM3. A Megasztár élő show-i után indul a Mega Backstage Tatár Csillával. Exkluzív beszélgetések, háttér-információk, titkok és pletykák a TV2 tehetségkutató műsorának szereplőiről.

Új műsort indít a TV2Az ötvenperces élő magazinműsorban a tehetségkutató színfalai mögé is bepillantást nyerhetnek a rajongók. A stúdióban vendégül látott énekesek pedig megosztják legféltettebb titkaikat is. Csilla már a Megasztár előző szériájában is percről percre követte a versenyzők életét, és ez így lesz az idei évadban is. „Nagyon örülök, hogy idén is részese lehetek a TV2 legnagyobb szabású show-műsorának. Már alig várom, hogy elkezdődjenek a késő esti élő adások! Egy laza, kötetlen beszélgetős műsort tervezünk, de biztos, hogy drámákkal, könnyekkel fűszerezve. A TV2 élő show-i után néhány perccel kezdünk!” – árulta el Csilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top