nlc.hu
Sztárok

Tatár Csilla az újév köszöntéséről

Tatár Csilla nem bulizik szilveszterkor: „A zsúfolt, hangos helyeket elkerüljük”

A műsorvezető hallani sem akar róla, hogy a gyerekei nélkül lépjen át az újévbe.

Ez már a sokadik szilveszteretek a gyerekekkel. Hogyan ünnepeltek? 

Egyértelmű, hogy a gyerekekkel szilveszterezünk, ez számukra is olyan élmény, amit most még együtt szeretnénk átélni.

Elutaztok ilyenkor, vagy otthon lesztek? 

Ezt még nem tudom, de ha el is utazunk, a zsúfolt, hangos helyeket biztosan elkerüljük, már csak azért is, mert a kutyusunk, akinek ez lesz az első szilvesztere, biztosan nem fog repesni az örömtől a temérdek petárda hallatán.

Mennyire volt más a szokás, amíg nem voltatok szülők?

Nekünk az elmúlt kilenc évben összesen egy szilveszterünk volt, amikor nem voltunk szülők, de azt akkor friss, két hónapos kapcsolatban megünnepeltük rendesen!

Tatár Csilla és férje, Balázs kilenc éve vannak együtt, nyolc éve házasok: két gyermekük született, Milán nyolcéves, Mimi Elza pedig három és fél. A műsorvezető eleinte nem mutatta be a nyilvánosság előtt a férjét, majd egy filmpremieren kapták le őket együtt. Akkor így nyilatkozott a kapcsolatáról: „A férjem civil, és az is szeretne maradni, de fontos, hogy mi is úgy élhessünk, mint bárki más. Színházba, moziba vacsorázni járunk, van egy csodálatos gyerekünk. Nem keressük a fotósok kameráit, de szétugrani is elég fura volna, ha meglátunk egyet” – mondta akkor.

Azóta természetesen több nyilvános rendezvényen is megjelentek együtt, sőt, arra is volt példa, hogy a gyermekeiről is posztolt, vagy éppen egy újság címlapján szerepeltek, de a magánéletét még mindig féltve őrzi, az előbb említettekre nagyon ritkán van példa.

Tatár Csilla

Tatár Csilla (Fotó: Birtron Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top