Sztárok

Először mutatta meg a férjét Tatár Csilla

Tatár Csilla sosem posztol közös képet a férjével, és sajtóeseményekre sem járnak, ám most megtört a jég, együtt mentek a Kincsem premierjére.

Tatár Csilla, az MTVA műsorvezetője ugyan lassan másfél éve hozzáment Balázshoz, ám eddig soha nem láthattuk az üzletemberként dolgozó férfit. Miközben Tatár Csilla a nyilvánosság előtt éli meg élete sok boldog pillanatát, és a kisfiúkról Milánról is gyakran posztol a közösségi oldalán, a férje nem látható ezeken a képeken. Most azonban együtt jelentek meg a Kincsem című film premierjén, ahol a fotósok természetesen egyből lecsaptak rájuk.

“A férjem civil, és az is szeretne maradni, de fontos, hogy mi is úgy élhessünk, mint bárki más. Színházba, moziba vacsorázni járunk, van egy csodálatos gyerekünk. Nem keressük a fotósok kameráit, de szétugrani is elég fura volna, ha meglátunk egyet” – mondta szűkszavúan a premier után Tatár Csilla, aki az elmondottak miatt a Facebook-oldalán nem a férjével közös képet posztolt, hanem olyat, amin a film főszereplőjével Nagy Ervinnel látható.

A Tatár Csilláról és férjéről készült fotót a Blikk weboldalán tudod megnézni.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top