Sztárok

Tatár Csilla lapos hasat villantott, irtó szexi ez a kép róla

Láttuk már miniben, igazán szűk ruhában, de valahogy ez a mostani kép még szexisebb Tatár Csilláról, mint amikor a műsor kedvéért látványos szettekbe bújt.

A Dal hat hete alatt Tatár Csilla csak úgy vonzotta a tekintetet, amikor színpadra lépett. Igen, szép ruhákat választott, és ahogy ő is elmondta, egy-két dolog változott tavaly óta: “Új dalok, új haj és –8 kiló 🙂 Ennyi változott tavaly óta… már, ami A Dalt és engem illet!”

Bár a változást láthattuk az élő adásokban is, ezen a képen mégis sokkal látványosabb Tatár Csilla átváltozása. Főleg mert láthatjuk, milyen lapos a hasa:

“Nagyon sok mindenen aggódtam, nagyon sok mindent magamra vettem, most meg minden huszadrangú” – mesélte nekünk a Csilla az egyik adás előtt, amikor azt is elismerte, néhány kritikától bizony összeomlott. 

“Igazi őrület volt körülöttem korábban, amikor néhány héttel Milán születése után kamera elé álltam. Volt rajtam néhány pluszkiló, és van is a mai napig. De őszintén, szívből mondtam, hogy nem érdekelt, hogy nézek ki, a kisfiam és a családom számomra a legfontosabb, és az ő igényei mindennél többet nyomtak a latban.”

Tatár Csilla lapos hasat villantott, irtó szexi ez a kép róla

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top