nlc.hu
Sztárok

Tatár Csilláék karácsonya

Tatár Csilla először ünnepli a karácsonyt kétgyermekes anyaként

Tatár Csilla most már kétgyerekes anyukaként, életében először ünnepelheti a karácsonyt gyermekei körében:

Tatár Csilla április óta kétgyerekes anyukának mondhatja magát, hiszen megszületett a kislánya, Mimi Elza. A műsorvezető boldogabb, mint valaha: úgy érzi, most már teljes az élete. A tévés a kialakult koronavírus-helyzet miatt tartott a második szüléstől, sok kérdés vetődött fel benne korábban, ám posztjából kiderül, hogy a baba végül könnyen és gyorsan világra jött. Azóta négytagú családként élik a mindennapjaikat, most pedig azt is megtapasztalhatják, hogy milyen így ünnepelni a karácsonyt – erről a Mokkában beszélt a műsorvezető.

„Fél évvel ezelőtt költöztünk ebbe a házba, átmeneti megoldásként tekintettünk rá, amíg lemegy a Covid. Hát, a Covid nem ment le, sőt, feljebb jött, úgyhogy itt maradtunk. Nálam a költözéskor mindig az az első, hogy megnézzem, majd ha karácsony lesz, hova fogom tenni a fát. Most is ezt kezdtem el nézni a nappaliban. (…) Aztán rájöttem, hogy az ötéves fiamnak majdnem mindegy, hol van, viszont a Mimi most kezdett el kúszni, szóval baromira nem mindegy, hova teszem. Nem lesz nagy fa, kis fa lesz, valahol a magasban, hogy a gyerek ne érje el”  – részletezte Tatár Csilla. 

„Már nem érzem azt, hogy nagyon más lenne. Még a Milánnál volt ez egy óriási izgalom, hogy a gyerekem első karácsonya, és majd mennyire izgi lesz. (…) Amikor elmúlt egyéves, akkor láttam, hogy észleli, ez a nap más, mint a többi. Mimi szerintem belesimul ebbe az egész helyzetbe, nem gondolom, hogy nagyon más lenne ez a karácsony. Mivel nagy a család, és szerteágazó, ezért mindig nagy kérdés, hogy kihez, mikor menjünk. Ez viszont most megoldódott, hiszen most senki nem mehet sehova” – mondta a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy náluk a férje, Balázs készíti az ünnepi menüt, hiszen csodálatosan főz.

tatár csilla

Tatár Csilla (Fotó: Instagram)

Tatár Csilla igazán aktív anyuka:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top