TV-sztárok

Tatár Csilla megmutatta, miben partizik és ezzel jókedvet csempészett a szürke hétköznapba

Nehéz időszak ez most mindenkinek, a várandós Tatár Csilla viszont magáért és a családjáért is igyekszik megőrizni az optimizmusát.

Az elsők között lépett vissza a nyilvános szereplésektől, és lemondta a munkáit is Tatár Csilla, aki eredetileg úgy tervezte, hogy a szülésig aktívan dolgozik. Bár megfogadta, hogy ezúttal lazábban veszi a várandósságot, ahogy mondta, a koronavírus közbeszólt. Mivel alig néhány hét, és világra hozza a második gyerekét, Csilla most már csak akkor mozdul ki a lakásból, ha muszáj, és erre buzdít másokat is: 

„Ha már influálás és véleményvezérség… elég furcsa lenne, hogy ha pont ebben a helyzetben egyetlen poszt, megjegyzés vagy megosztás sem szólna arról az oldalamon, amit most a koronavírus a világgal és az emberekkel művel… nem a tutit szeretném megmondani most sem, mert nem látok bele más ember életébe, nem ismerem a lehetőségeit vagy a kötelességeit. Ebben a helyzetben is csak azt tudom elmondani, hogy én mit teszek, én hogyan csinálom és mit gondolok… ami óráról órára nálam is változik. Én minden nyilvános szereplésemet, tv-s interjúkat, podcast-felvételeket, díjátadókat lemondtam. Eddig is lelkes rajongója voltam az online bevásárlásnak, most még a kórházi szülőcsomagot, a kávékapszuláimat, a gyümölcsöket, zöldségeket… szval kb. mindent a neten rendeltem meg, így jó messzire el tudom kerülni a bevásárlóközpontokat. A hétvégi szállodai kiruccanásunkat – amire egyébként december óta készültünk a férjemmel, ugyanis valószínűleg ez lett volna az utolsó kettesben eltöltött hétvégénk az idén – lemondtuk. Nincs játszóház, nem járok edzőterembe, van viszont helyette játszótér a szabad levegőn. Szerencsére a munkáim nagy része ebben a fázisban – vágások, utómunkálatok – itthonról elvégezhetőek. Nem tankoltam fel lisztből, rizsből, tartós élelmiszerekből, mert nem pánikolok, pusztán próbálok felelősségteljes lenni ebben a helyzetben. És igen, a férjem eljár dolgozni és Milán is jár még oviba. (Mondjuk nem tudom, mi lehet a kis fejében, de múlt héten, mielőtt kivett egy csokit Olivér barátja táskájából, megkérdezte tőle, hogy be van-e oltva?) Én pedig 8 hónapos terhes vagyok, és élnek körülöttem idősebb emberek is… szval szerintem ebben a helyzetben (is), igenis számítanak az egyéni döntések. Nem kell megvárni, hogy nálunk is nagyobb baj legyen, azon röhögni pedig, hogy milyen hülyék mások, hogy nem élik rendesen az életüket, nem járnak shoppingolni, meg szórakozni ebben a helyzetben… szerintem kifejezetten kínos.”

Tatár Csilla kivirult a terhesség alatt

Tatár Csilla kivirult a terhesség alatt

A műsorvezető a saját követőivel megosztja a hétköznapjait, és így tett most is, amivel egy kis vidámságot csempészett a szürre hétköznapba. 

„Már olyan régen meg akartam mutatni Nektek a partyszettemet. A fodrászom nevét is sokan kérdeztétek, @kunos_balazs, bár kizárólag szakállnyíróval dolgozik, páratlan tehetség!” – írta Csilla, aki igyekszik megőrizni a humorát, és az is inkább szórakoztatja, hogy most a férje vágja a haját.

Sokan igyekeznek valamivel könnyebbé tenni az otthon töltött időt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top