nlc.hu
Sztárok

Fotón Tatár Csilla kislánya

Először mutatta meg a kislányát Tatár Csilla

Magánéletéről, családjáról vallott a műsorvezető a Story magazinnak adott interjúban.

Második gyermeke, Mimi Elza születésével a teljes harmónia is beköltözött Tatár Csilla életébe, pedig látszólag minden a feje tetejére állt. A dolgozószobából gyerekszoba lett, a lakásukat kinőtték, jött a karantén, ők pedig úgy döntöttek: maguk mögött hagyják imádott újlipótvárosi életüket – írja a legfrissebb Story magazin.

Tatár Csilla

Tatár Csilla úgy érzi, végre egyensúlyba került az élete (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Biztos voltam benne, hogy soha nem költözünk el onnan. De a koronavírus első hulláma alatt, amikor kijárási korlátozás volt, számunkra is kiderült, hogy a gyereknek a kert mennyit jelenthet. Ráadásul a férjem sűrűsödő home office-napjai miatt szükség lett a két gyerekszobán kívül még egyre. Így 8 napos volt Mimi, amikor összepakoltunk, a szüleim és a testvérem mellé kiköltöztünk mi is az agglomerációba” – mesélte a műsorvezető, aki úgy érzi: Mimi érkezésével véglegesen minden a helyére került.

Egyensúlyban vagyok. Ami persze nem állandó állapot, mert kell érte dolgozni rendesen. Vannak pillanatok, amikor borul minden. (…) Van két gyönyörű, okos, egészséges gyerekem, és egy férfi, akiért a mai napig odáig vagyok” – vallotta be Tatár Csilla, aki a sztármagazinnak adott interjúban arról is beszélt, hogyan fogadta a kisfia Mimi érkezését. „A kislányunk nyugalma és bája tökéletesen illeszkedik Milán vibráló, zseniális személyiségéhez. Mimi egyébként is csupa mosoly baba, Milán pedig imád viccelődni”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Tatár Csilláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top