Sztárok

Tatár Csilla ezért hagyta ott a köztévét

A műsorvezető elárulta távozása valódi okát.

Tatár Csilla idén ősszel végre valóra válthatta régóta dédelgetett álmát: Mondd el Tatár Csillának! címen beszélgetős műsora lett az ATV-n. Mint mondja, úgy gondolta, van igény a talkshow műfajára, hiába is állítják sokan, hogy leáldozóban van. 

A vendégeimet nem az alapján hívom meg, hogy éppenséggel mennyire pörög a nevük a bulvárújságok hasábjain, hanem azt hívom meg, aki kíváncsi tesz, akinek érdekel a története” – nyilatkozta a Színes RTV-nek.

Az MTVA-nál töltött időről elmondta, egyáltalán nem csalódás volt, szeretett ott dolgozni. „Szép emlék az ott töltött idő, bár rövid volt, mert hamar elmentem szülési szabadságra. A kollégáim pedig nagyon toleránsak voltak akkor is, amikor anyuka lettem, csak nem volt olyan műsor, amit szívesen vállaltam volna, amit szívvel-lélekkel tudtam volna csinálni. Azzal a határozott céllal jöttem el onnan, hogy saját műsorkészítő céget készülök felépíteni. Ami meg is valósult” – árulta el a műanyagmentes életre áttérő Tatár Csilla.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top