Sztárok

Tatár Csilla elárulta, miért kapott különleges nevet a kislánya

A műsorvezető második gyermeke áprilisban született és a Mimi Elza nevet kapta. Kiderült, hogy miért.

Néhány hete adott életet második gyermekének Tatár Csilla. A műsorvezető a szülés körülményeiről és a Mimivel töltött első napokról mesélt a Story magazinnak. A szülés előtt sokat aggódott, hogy a koronavírus-járvány következtében milyen körülmények között zajlik majd a vajúdás, eleinte félt a természetes szüléstől is, de szerencsére minden jól ment.

„A terhességem vége felé egyre jobban szorongtam, hiszen ahogy Magyarországon szinte mindenki én is azon aggódtam, vajon mit hoz a holnap” – magyarázta Tatár Csilla a Storynak. Szerencsére a kismamát pont az a nyugalom várta a kórházban, mint négy évvel ezelőtt, amikor kisfiát, Milánt hozta a világra. 

Férje, Balázs mindenben támogatta, a szülőszobában is végig bent lehetett. A férfi rengeteget segít most a gyerek körül, mert otthonról dolgozik. „…van, hogy az ebédet is ő főzi, hogy én Mimivel és Milánnal foglalkozhassak. Összeteszem érte a két kezem…” – mondta a kismama, aki az is elmesélte, kislánya miért kapta a Mimi Elza nevet. 

„A Mimit én választottam az Elzát pedig Balázs. Érdekes egybeesés, mindkét gyermekünk hozott egy-egy dátumot a nagyszülőktől. Milán imádott nagymamám névnapján, Erzsébet-napon, míg Mimi Elza Balázs nagymamájának a születésnapján jött világra” – árulta el Tatár Csilla.

A szülés részleteiről és az első együtt töltött napokról bővebben a Story magazinban olvashattok:

Radics Gigi gyereket vár, Tatár Csilla először mesél a lányáról, Szilágyi özvegye megszólalt

Tatár Csilla a Storynak mesélt először második gyermekéről

Még több cikk Tatár Csilláról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top