nlc.hu
Trend

Tatár Csilla gyerekkori fotókon

Imádjuk Tatár Csilla retró frizuráit a gyerekkori képein!

Tatár Csilla sosem riad vissza a külsejét érintő merész változtatásoktól.
Tatár Csilla

Tatár Csilla nemcsak az Év műsorvezetője címet érdemelte már ki, hanem az Év legfittebb műsorvezetőjének is megválasztották. Azt, hogy sosem riad vissza a külsejét érintő merész változtatásoktól, minden bizonnyal gyerekkorából hozta: ugyanolyan büszkén viselt gombafrizurát kislányként, mint hosszú hullámos hajat.

Misztikus napokon születtek a gyerekei

Bár babakori és iskolás képeit elnézve azt hihetnénk, hogy Csilla igazi jókislány volt, egy korábbi interjúban azonban kifejtette a gyerekkoráról, hogy eléggé kilógott a sorból. „A mi szüleinket még nem vették körbe pszichológusok, nevelési tanácsadók, az én generációm szigorú iskolarendszerben nevelkedett. Az volt a jó, ha nem lógtál ki a sorból. Én azonban fura gyerek voltam, vagy inkább úgy mondom: a rendszer nem engedte, hogy önmagam legyek” – mesélte saját gyermekkoráról a tévés.

Valószínűleg nem volt könnyű megélnie ezt, most azonban sokat profitál abból, hogy kicsit különcnek számított. Mint mondta, kisfia, Milán nagyon sok dologban hasonlít gyerekkori önmagára, így nagyon nagy az összhang közöttük.

Milánnak született egy kishúga is, aki a Mimi Elza nevet kapta, és bár az anyukájuk továbbra sem tétlenkedik, a karrierépítésnél sokkal fontosabb számára az anyaság. „Érdekes egybeesés, hogy mindkét gyermekünk hozott egy-egy dátumot a nagyszülőktől. Milán imádott nagymamám névnapján, Erzsébet-napon, míg Mimi Elza Balázs (Tatár Csilla férje – a szerk.) nagymamájának a születésnapján jött világra” – osztotta meg gyerekeiről Tatár Csilla, akinek kislánykori képeit is átlapozhatod.

Tatár Csilla régen és most
Megnézem
Összes kép (8)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top