14 évvel fiatalabb nőt szeret Kárász Róbert, szakmabelivel jött össze az exműsorvezető

F.C. | 2024. Október 09.
Már a nyilvánosság előtt is vállalják a kapcsolatukat.

Újra szerelmes Kárász Róbert. A jelenleg a Duna TV új tartalmakért felelős igazgatójaként dolgozó exműsorvezető a nála 14 évvel fiatalabb, operatőrrel, rendezővel Baska Barbarával alkot egy párt – értesült a Blikk.

Kárász Róbert újra boldog – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az 54 éves tévés – akinek két nagy lánya van – és a kétgyermekes, elvált kedvese alig pár hónapja talált egymásra, ám egyelőre hivatalosan még nem élnek együtt. 

A bulvárlap információi szerint június elején kezdődött a kapcsolatuk. “Kell a szervezés mindehhez, hiszen Barbara két kisgyermek édesanyja, egyikük 7, a másik 2 éves. A kisfiúkat a volt férjével együtt neveli” – árulta el egy ismerősük.

Kárász Róbert Baska Barbarával a Joker: Kétszemélyes téboly című film premier előtti vetítésen – Fotó: Trenka Attila / Fotócentrál

Kárász Róberték amúgy a közös munkahelyükön ismerkedtek meg, Barbara ugyanis szintén az új tartalmakért felelős igazgatóságon dolgozik.

Az exműsorvezető korábbi párja – akivel 8 évig volt együtt – amúgy 17 évvel volt fiatalabb, és vele szintén az akkori munkahelyén, a TV2-ben ismerkedett meg. 

Exit mobile version