nlc.hu
TV-sztárok

Kárász Róbert a közmédiánál

Mégis igaz: Kárász Róbert igazgató lesz a közmédiánál

Két napja az MTVA még cáfolta a tényt.

Két napja a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) cáfolta azt a hírt, miszerint Kárász Róbert a közmédia munkatársaként folytatná pályafutását. A Telexnek küldött levelükben azt írták: „Az MTVA nem tervezi Kárász Róbert vezető, vagy bármilyen más beosztásban történő foglalkoztatását, ebből fakadóan képernyős feladatok ellátásában sem számít nevezett televíziós újságíró munkájára”. A lap azonban most arról számolt be, Kárász Róbert tényleg igazgató lesz a közmédiánál.

2023. január 1-től részben átalakul a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. szervezeti felépítése. A korábbi négy helyett két igazgató látja majd el a tartalmi feladatokat. Az egyik tartalomszolgáltatási igazgató  a tartalmak fejlesztésével foglalkozik majd, hogy új műsorfolyamok jelenjenek meg a közszolgálati felületeken. Erre egy kis létszámú kreatív stáb jön létre, amely egyes projekteknél külsős szakemberekkel is kiegészül. Ennek a stábnak Kárász Róbert lesz a vezetője.

Szombaton jelent meg a hír a Blikkben, hogy Kárász az ATV-től való távozása után vezető beosztásban fog dolgozni a közmédiánál, a Média1 egy forrásra hivatkozva azt is hozzátette, hogy Kárász kreatív igazgató lesz az állami médiánál.

Kárász Róbert több mint hat évig dolgozott az ATV Start című reggeli műsorában, októberben jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a csatornától.

Kárász Róbert munkája

Fotó: Schumy Csaba/solwee

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top