Judy is megszólalt Sallai Nóráék tragédiája kapcsán

N.O. | 2024. Október 10.
Judyt lesújtotta Sallai Nóráék tragédiája.

Közel 30 éve szenvedett Judy súlyos autóbalesetet. Az énekesnő elmondása szerint a lelki sebek sokkal nehezebben gyógyultak, mint a testi, pedig szinte teljesen újra össze kellett rakni az arcát. Sallai Nóra balesete teljesen lesokkolta, nem tudja, a férje hogy fogja túlélni ezt az időszakot – írja a Blikk.

Teljesen sokkolt, mikor olvastam a fejleményeket, napok óta nem térek magamhoz, mikor pedig megtudtam, hogy a kisfia meghalt, azt meg is könnyeztem. Egy ötéves gyermek… Óhatatlanul is eszembe jutott, milyen volt, amikor a lányom, Majszi volt annyi idős, az volt az egyik legcsodálatosabb időszak…Édesanyaként különösen borzasztó ebbe belegondolni, szörnyűséges lehet így felébredni, én nem tudom, hogy hogyan tudnék ezzel a tudattal tovább élni. És szinte mindegy is, hogy ki a hibás: akkor is borzasztó, ha más tehet róla, akkor is, ha ő hibázott. Abba is szörnyű belegondolni, hogy az édesapa mit élhet át, mindezt feldolgozni talán egy egész élet sem elég” – mondta Judy, aki élete egyik legboldogabb időszakát éli.

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

A Groovehouse énekesnője nem tagadja, hogy rengeteget dolgozott házassága megmentésén – aminek felbomlását egyfajta kudarcként élte meg – és a mai napig úgy tartja, hogy nem véletlenül alkottak 15 évig egy párt Balázzsal. A sors végül úgy hozta, hogy mindezek után Krisztián mellett találta meg a boldogságot, akit már régebb óta ismert

Exit mobile version