Miló Viki és Bebe egy pár? – Sokatmondó fotók

N.O. | 2024. Október 10.
Sejtelmes fotók jelentek meg Bebéről és Miló Vikiről.

Különös fotók készültek a zenész, Abebe Dánielről, vagyis Bebéről és Miló Vikiről az Inspiráló Nők díjátadóján. A páros szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát együtt, a fotók alapján pedig arra is tippelhetnénk, hogy több lehet közöttük barátságnál. Úgy tudni, egy ideje mindketten a szerelmet keresik – szúrta ki a story.hu.

central-0825464896

Inspiráló nők 5. díjkiosztó gála, a Magyar Zene Házában., Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral

central-0825464962

Inspiráló nők 5. díjkiosztó gála, a Magyar Zene Házában.,Fotó: Schumy Csaba/ fotocentral

central-0913970688

Az RTL, Sztárbox 2. évadának ötödik mérkőzése a Riz Levente Sportcsarnokban. /2. évad, 5. adás/, Fotó: Trenka Attila, fotocentral

central-0913953931

Az RTL, Sztárbox 2. évadának ötödik mérkőzése a Riz Levente Sportcsarnokban. /2. évad, 5. adás/, Fotó: Trenka Attila. fotocentral

 

Sem Miló Viki sem pedig Bebe nem nyilatkozott az ügyben.

Nemrégiben furcsa férfiak célkeresztjében találta magát Miló Viki. A jelenleg kutyatenyésztéssel foglalkozó, 46 éves ökölvívó-világbajnok elárulta, hogy sok rajongója hátborzongató módon próbál közel kerülni hozzá.

“Üldöznek a férfiak, de nem mindig a megfelelő formában. Az a baj, hogy nagyon sok elvetemült férfi van, és az ismerkedésnek nem a megfelelő formáját választották”  – árulta el a Tények Pluszban az egykori boxolónő.

Exit mobile version