nlc.hu
Sztárok

Numerológushoz fordult Miló Viki

Számmisztika segítségével teszi rendbe az életét Miló Viki

Mostanában csupa rossz dolog történik az exbokszolóval.

Numerológushoz fordult Miló Viki. Az egykori világbajnok bokszolónak az utóbbi években sok nehézséggel kellett megküzdenie, most a számmisztika segítségével keresi a válaszokat – írja a Blikk.

Miló Viki,

Numerológussal teszi rendbe az életét Miló Viki – Forrás: RTL / Reggeli – videó (2024.02.19.-i adás)

“Kíváncsi voltam, miért ez az utam, miért kell mindig harcolnom. Mostanában rengeteg rossz dolog történik velem, válaszokat kerestem” – mesélte a bulvárlapnak Miló Viki, aki számos témában választ kapott. A numerológus azt is elárulta neki, hogy a számaiba volt kódolva a siker, ugyanakkor van még hova fejlődnie.

“Júniustól új időszak köszönthet be az életembe, ha megfogadom a tanácsait. (…) Nagytakarítást kell végeznem az életemben, lejjebb adni a maximalizmusomból, és szemléletmódot váltani” – magyarázta a 45 éves exsportoló, hogy mire világított rá a szakember. Az is kiderült Miló Viki számára, hogy ha hajlandó változni, akkor rátalálhat a boldogság: “Szabadjára kell engednem az érzelmeim, hogy be tudjon lépni az életembe ez a férfi”.

A korábbi bokszoló évek óta szingli. Idejét többnyire az edzőteremben és a kutyái ( 8 csivava!) társaságában tölti, ismerkedni csak nagyon ritkán szokott. Az igazi nagy szerelem 2023-ban is elkerülte, a munkájában viszont sikeres évet zárt. Arról, hogy vajon miért várat magára a szerelmi élete, a következőket nyilatkozta pár hónapja: “Nekem a kapcsolataim főként a kutyáimmal van, imádom a kutyáimat”. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top