Megszületett a Miss Balaton királynőjének első gyermeke: gyönyörű nevet kapott a pici

F. B. | 2024. Október 11.
Pár nappal ezelőtt életet adott első gyermekének a szépségkirálynő, aki közösségi oldalán több babafotóval is kedveskedett követőinek!

Horváth Cintia és Batik Bence 2022 tavaszán házasodtak össze, majd a következő nyár folyamán háromszor is kimondták a boldogító igent. A házasságot követően a Miss Balaton korábbi győztese elárulta, nem siettetik a családalapítást, ugyanis szeretnék élvezni az egymással töltött időt. Úgy tűnik csupán pár évet kellett várni arra, hogy végre karukban tarthassák első gyermeküket, akiről már egy édes fotót is feltöltöttek a világhálóra!

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

„Most élvezzük a házasélet örömeit, és amikor jönni szeretne, akkor jönni fog. Persze, szoktunk róla beszélni, szóval bármikor jöhet”nyilatkozta akkor.

Úgy tűnik, idén év elején eljött a pillanat, amikor magasabb szintre emelték a kapcsolatukat. Az egykori szépségkirálynő Instagram-oldalán tudatta ugyanis a csodálatos hírt, miszerint első gyermekét hordja a szíve alatt. Október 8-án pedig meg is látta a napvilágot a pici, aki a Batik Benett nevet kapta – derült ki az édesanya egy Instagram-bejegyzéséből

Örömmel osztjuk meg, hogy megszületett kisfiunk, Batik Benett 3190 grammal és 52 cm-rel! Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat. Hálásak vagyunk, hogy átélhetjük

Exit mobile version