Michael Jackson 35 évesen veszítette el a szüzességét – állítja posztumusz memoárjában a volt felesége

Á.K. | 2024. Október 13.
A tavaly januárban elhunyt Lisa Marie Presley halála előtt a memoárján dolgozott, a kéziratot a lánya, Riley Keough fejezte be. Ebből derült ki, hogy egykori férje, a pop királya vele veszítette el a szüzességét.

Michael Jackson és Lisa Marie Presley még 1994-ben kötött egymással házasságot, ám ez nem bizonyult tartósnak: két évvel később elváltak. A hamarosan napvilágot látó posztumusz memoárjában számos izgalmas sztorit mesélt erről az időszakáról, és természetesen a brit bulvársajtó már előre kiszivárogtatott párat, melyekből a Blikk szemlézett.

Lisa Marie például elárulta, hogy még nem vált el az előző férjétől, és már akkor belebolondult az énekesbe. Meg akarta hódítani, és valósággal a megszállottja lett.

Lisa Marie Presley és Michael Jackson 1994-ben Versaillesban (fotó: Stephane Cardinale/Sygma via Getty Images)

Nem tudtunk parancsolni a vágyainknak, be kell vallanom, hogy már az esküvőnk előtt lefeküdtünk. Amikor megcsókolt, azt mondta, hogy még szűz. Ennek ellenére ő kezdeményezett és egymáséi lettünk. Életem során sem előtte, sem utána nem voltam olyan boldog, mint abban a néhány évben, amit Michaellel töltöttem.

A tartós boldogság akadályát az jelentette, hogy a pop királya semmiben sem szerette átengedni az irányítást, mindent ő akart irányítani maga körül, beleértve a feleségét is, ami az elhidegülésükhöz vezetett.

Őszintén szólva nem mertem gyermeket szülni neki, mert attól tartottam, ha megvan a baba, utána kidob engem. Mindig mindent és mindenkit a saját irányítása alatt akart tartani, nem tűrt ellentmondást

– írja a könyvében. Állítása szerint gyorsan kiismerte őt, és azt is hozzátette, hogy emiatt elképzelhetetlennek tartja, hogy volt férje gyerekeket molesztált volna, szerinte nem ilyen ember volt.

Exit mobile version