Tudtad, hogy A tökéletes pár sztárja Bono lánya?

R. V. | 2024. Október 16.
A tökéletes párban neked is ismerős volt a főszereplőt alakító nő? Nem véletlenül: ő Eve Hewson, akit több helyen láthattál már, és nem mellesleg Bono lánya.

Úgy könnyű elkerülni a nepo bébi-vádakat, ha az ember lányának apja egész életében művésznéven futott. Így bújt el a radar alatt Eve Hewson is, akinek édesapja nem más, mint az ír rocksztár, Bono. Bono Paul David Hewsonként született, amit valljunk be, csak a keményvonalas rajongók tudnak.

És most már azok is, akik a Netflix sorozatában, A tökéletes párban látták őt, hisz Eve alakította a főszereplő, Ameliát. A széria pedig a megjelenése óta kirobbanthatatlanul a Netflix legnézettebb produkciói között szerepel. De hol láthattad még? És mit lehet tudni Eve-ről? A galériából kiderül!

eve hewson a tökéletes pár nlc

A Netflix sikersorozatának, A tökéletes pár főszereplőjét, Ameliát Eve Hewson formálta meg. (Fotó: Seacia Pavao/Netflix)

eve hewson bono nlc

Eve Hewson pedig nem más, mint az ír szupersztár, Bono lánya. (Fotó: David Livingston/Getty Images)

eve hewson családja nlc

Édesanyja Alison Hewson, Bono, és nővére, Jordan körében fotózták le ezen a 2016-os eseményen Eve-et. A színésznőnek még két fivére van, ők azonban nem nagyon szoktak a nyilvánosság előtt szerepelni. (Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images)

helyben vagyunk eve hewson nlc

Eve első nagyobb filmszerepe egyenesen az olasz mester, Paolo Sorrentino rendezésében történt, a Helyben vagyunkban 2011-ben. (Fotó: Profimedia)

eve hewson ne higgy a szemének nlc

Azóta Eve-et számos sorozatban láthattad. 2021-ben például szintén a Netflixen, a Ne higgy a szemének! című sorozatban. (Fotó: Netflix)

rossz nővérek eve hewson nlc

Ha nem volt még elég Eve-ből (megértjük!), akkor az Apple TV+-on a második évadával visszatérő Rossz nővérekben is elcsípheted. (Fotó: Apple TV+)

Exit mobile version