nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik elvették a gyerekkori szerelmüket

Híres pasik, akik feleségül vették a gyerekkori szerelmüket

Hollywood, a rivaldafény a legtöbb házasságnak nem tesz jót. Ám akadnak olyan hírességek, akiknek nem vette eszét a hírnév, és a csillogás. Ők valamennyien a gyerekkori szerelmüket vezették oltár elé, és ma is együtt vannak.

Ritka, amikor filmbe illő szerelmi történeteket látunk és nem az esküvőnél van a hepiend. 

Már felnőtt gyerekeik vannak

Emlékezték még Joey Fatone-ra az NSYNC együttesből? A már 43 éves énekes még 1993-ban, a gimnáziumban jött össze iskolatársával, Kelly Baldwinnal, és kapcsolatuk egészen addig stabil volt, amíg a férfi nem csatlakozott az együtteshez. Két évvel az első nagy siker után a férfi szünetet kért, mondván, hogy nagyobb térre van szüksége. Ekkoriban randizgatott Pinkkel is, ám a szíve csak visszahúzta első szerelméhez.

2000 tavaszán Kelly már Fatone gyerekével volt várandós, Briahna születése után a zenész gyűrűt húzott Kelly ujjára, és azóta is boldog házasságban élnek. Összesen két gyerekük van, és amikor egy amerikai tévéműsorban megkérdezték tőle, hogy mégis szerinte mi a stabil kapcsolat alapja, úgy felelt: a házassági eskü „jóban-rosszban” része az, ami megingatatlanná tesz egy házasságot. Ezt kell betartani.

Joey Fatone és Kelly Baldwin

Joey Fatone és Kelly Baldwin (Fotó: Profimedia)

Érettségi várandósan

LeBron James kosárlabdázó jól tudja, hogy a sikerei kulcsa a kemény edzésen és a kitartáson kívül a stabil otthoni háttér. Ezt a hátteret pedig a gimnáziumi szerelme biztosítja számára. Több interjúban is beszámolt már arról, hogy, amint meglátta a gimnázium folyosóján, azonnal beleszeretett Savannah Brinsonba. A nő végzős gimis volt, amikor várandós lett az első gyerekükkel, a sportolóval pedig madarat lehetett volna fogatni, olyan boldog volt a hírtől. Ám Savannah-ban rengeteg kétség volt, hogy LeBron kitart-e mellette, ha profi sportolói karrierje beindul. Az idő a férfit igazolta, és 2007-ben megszületett a második, majd 2014-ben a harmadik gyerekük. Az eljegyzéssel azonban egészen 2011. december 31-ig vártak, az esküvőt pedig 10 évvel azután tartották, hogy megismerkedtek.

Lebron James és felesége Savannah Brinson

Lebron James és felesége Savannah Brinson egy 2017-es boxgálán Vegasban (Fotó: Christian Petersen/Getty Images/AFP)

Kódolva volt ez a szerelem

Egy másik sportoló is úgy döntött, hogy a gyerekkori szerelmét veszi feleségül. Lionel Messi labdarúgó ötéves volt, amikor megismerte Antonella Roccuzzót. A gyerekek sok időt töltöttek együtt, Antonella a focista legjobb barátjának unokatestvére. 

Messi húszéves volt, amikor először elhívta randizni az ifjú hölggyé érett Antonellát. Első fiuk 2012-ben, a második 2015-ben, míg a harmadik 2018-ban született. A focista 2017-ben állt oltár elé gyerekei anyjával, az esküvőt pedig abban a városkában tartották, ahol felcseperedtek, és ahol Messi született.

Lionel Messi és felesége Antonella Roccuzzo

Lionel Messi és felesége Antonella Roccuzzo, Thiago nevű fiukkal (Fotó: FRANCK FIFE / AFP)

8 évesen szeretett bele az akkor már híres nőbe

Jason Momoa annyit járkál forgatások miatt Budapesten, hogy lassan utcát nevezhetnének el az Aquamant alakító színészről. Ám elkeserítünk minden hölgy rajongót, mert Momoa bizony boldog házasságban él, a pár sztorija pedig filmbe illő. Bár a férfi hivatalosan 2005-ben ismerte meg a tőle 12 évvel idősebb modell-színésznő Lisa Bonetet, már nyolcévesen (!) szerelmes lett a nőbe, amikor először meglátta a tévében.  

„Azt mondtam anyukámnak: Anya, én ezt a nőt akarom! El is határoztam, hogy életem végéig követni fogom, és egyszer meghódítom. Jó, ez amúgy furcsán hangzik. Szóval neki is csak a második gyermekünk születése után mondtam el. De számomra ő akkor is és most is egy igazi királynő” – mondta egy beszélgetős műsorban Momoa. Benet egyébként korábban évekig Lenny Kravitz felesége volt.

Lisa Bonet és Jason Momoa Tom

Lisa Bonet és Jason Momoa Tom Ford 2020-as őszi divatbemutatóján (Fotó: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Világsztárokkal randizott, de gyerekkori szerelmét vette feleségül

Egy világ imádja Ed Sheeran dalait, de kit imád a vörös világsztár? Bár az elmúlt években randizott híres séfekkel, énekesnőkkel és wannabe-celebekkel, a szíve mindig visszahúzta gyerekkori barátjához és szerelméhez, Cherry Seabornhoz. Még az általánosban ismerkedtek meg, és Cherry akkor is Sheeran életében maradt, amikor az énekes híres lett. Végül 2018-ban, a legnagyobb titokban összeházasodtak, és idén augusztusban világra jött első gyerekük, aki a Lyra Antarctica Seaborn Sheeran nevet kapta. A világsztár ritkán, vagy leginkább soha nem nyilatkozik a magánéletéről, ám dalaiban mindig megosztja az érzéseit. A Perfect című dalát például Cherry inspirálta.

Ed Sheeran menyasszonya Cherry Seaborn

Ed Sheeran menyasszonya Cherry Seaborn (Fotó: Stephen Pond/Getty Images)

Hazakísérte a suliból, majd elvette feleségül

Bono, a U2 frontembere 1975-ben hívta el randizni szerelmét, akivel egy gimnáziumba járt Dublinban. Alig voltak 14 évesek ekkor, igazi kamaszszerelem volt, ami nem hunyt ki, sőt, ahogyan teltek az évek, egyre erősebbek lettek az érzelmeik. Bono pedig hét évvel később, 1982-ben feleségül vette a nőt. Ali Hewson és a világsztár idén ünnepelték a 38. házassági évfordulójukat.

„A házasságunk azért működik, mert szeretjük egymást, mert beszélgetünk egymással és szenvedéllyel foglalkozunk azzal, amit csinálunk. Támogatjuk egymást abban, hogy elérjük a kitűzött célt. Nem lennék valakinek a felesége, aki nem boldog a közös életünkben…” – nyilatkozta 2004-ben az énekes felesége.

Bono és Ali Hewson

Bono és Ali Hewson a 2017-es Párizsi Divathéten (Fotó: Vanni Bassetti/Getty Images)

A taxisofőr volt a tanú

Jon Bon Jovi szó szerint megharcolt a szerelemért. Még a középiskolában ismerte meg Dorotheát, idővel a férfiból világsztár lett, a nő pedig karate-oktatóként kezdett dolgozni. Ám a kapcsolat nem szakadt meg köztük.

A viszonyt azonban nem nézte jó szemmel az énekes anyja, és az együttesének producere sem. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy nem avatnak be senkit a terveikbe, és a New Jersey album turnéjának szünetében a zenész és Dorothea Las Vegas felé vette az irányt. Annyira titkos volt minden, hogy tanúik sem voltak, így azt a taxisofőrt kérték fel, aki a reptérről a kápolnához vitte őket. Amikor a nász kitudódott, még a rajongók is őrült módon kezdték támadni őket. Ám megbirkóztak a nehézségekkel, és immár 31 éve élnek boldog házasságban. Összesen négy gyerekük született. „Szerintem a házasságunk azért működik, mert mindig egy irányba húztunk, közösek voltak a céljaink, az értékrendünk” – mondta az asszony a Today Showban.

Dorothea Hurley és Jon Bon Jovi

Dorothea Hurley és Jon Bon Jovi (Fotó: Bennett Raglin/Getty Images for Jackie Robinson Foundation)

Tiltásból lett házasság

A rendező Ron Howard szintén a középiskolában ismerte meg Cheryl Alley-t. Olyan sok időt töltöttek együtt, hogy a fiatalok szülei aggódni kezdtek, hogy nem fordítanak kellő időt a tanulásra, így még el is tiltották őket egymástól. A tiltás nem jött be, mert a fiatalok 1975-ben bizony összekötötték az életüket. A helyzet az, hogy immár 45 éve élnek házasságban, és négy gyerekük született.

Ron Howard és felesége Cheryl Alley

Ron Howard és felesége Cheryl Alley akkor és most (Fotó: Getty Images)

Büszkén mondja ki, hogy mióta házas

Jeff Daniels, a Dumb és Dumber-filmek sztárja egy Michigan Államban található, Chelsea nevű kisvárosban ismerte meg későbbi feleségét, Kathleent, naná, hogy a gimnáziumban. Siker? Fény? Csillogás? Ugyan! Egyik sem tántorította el a színészt az igazitól, és 24 évesen kimondta neki az igent. Összesen három gyerekük született, akik már valamennyien felnőttek.

„Ez a hivatás képes felőrölni a legerősebb párkapcsolatokat is. Mindig is azt gondoltam, hogy a feleségemben plusz erő és hit van, ami nélkül én sem tudnám végezni a munkámat. Szeretem kimondani, hogy én 1979 óta házas ember vagyok. Minden filmemben ott lenne a helye az ő nevének is a stáblistán, annyira támogat” – nyilatkozta Daniels.

Kathleen Rosemary Treado és Jeff Daniels

Kathleen Rosemary Treado és Jeff Daniels a 2019-es Tony Awards-on, New Yorkban (Fotó: Jenny Anderson/Getty Images for Tony Awards Productions)

Sztárok, akik…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top