Sztárok

Ilyen viccesnek még sosem láttad a vetkőző Jason Momoát

Kopaszon, „nyalóka” testtel is imádjuk az amerikai sztárt.

Ahogy korábban mi is megírtuk, már jó ideje hagyomány, hogy minden idők legdrágább reklámideje a Super Bowl szünete. Az amerikai focibajnokság döntőjén ezek után nem véletlenül a legnagyobb, egyben legambiciózusabb cégek hirdetnek, természetesen a legmenőbb ügynökségek segítségével. Az pedig egyre nagyobb trend, hogy a „ki tud nagyobbat dobbantani a Super Bowl-on” márkaversenyben őrült hajsza folyik a legnagyobb hollywood-i sztárokért, hogy kit melyik reklámban lehet szerepeltetni. Nyilván nem 2 fillérért.

Az idei műsorszünetből természetesen nagy kedvencünk, Jason Momoa sem maradhatott ki, akivel sikerült életet lehelni még egy unalmas jelzáloghitel reklámba is. Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Momoa Robbie Williams Rock DJ című videójára hajazó műsorszámával lakáshitel még sosem volt ennyire vonzó és vicces. Raádásul a reklám „insight”-ja sem túl eredeti, mégis megvett bennünket kilóra, ahogy Jason Momoa a maga megnyerő módján elmeséli: az otthon az, ahol igazán elereszthetjük magunkat, ahol igazán önmagunk lehetünk. Ennek jegyében kezd a sztár lendületes vetkőzésbe, aki minden jel szerint a reklámban valóban magát adja. Persze nem akárhogy. 

Mutatjuk, mi mindent dob le magáról hazatérés után a Trónok harca sztárja. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy Momoa felesége, Lisa Bonet színésznő is feltűnik pár másodpercre a reklámban. Miért is maradna ki, ha egyszer a reklám az otthonról szól?!

Ja, és azt majdnem elfelejtettük, hogy egy „Hogyan készült” videót is forgattak a Momoa-reklámról, amit a jelek szerint valóban a színész otthonában vettek fel. Itt láthatjuk, hogy milyen elképesztően sok munkával jár még egy ilyen rövid reklámot is elkészíteni, és milyen technikai effektek segítségével oldották meg, hogy Momoa élethűen megszabaduljon a hajától és hatalmas karizmaitól. (A szemfülesek egy ponton kiszúrhatják, hogy a reklám operatőre melyik magyar filmes szakember volt.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top