nlc.hu
Sztárok

Taylow Swift utazása a Super Bowlra

Taylow Swift átrepülte a fél világot, hogy láthassa a pasiját

Az időeltolódásnak köszönhetően még a Super Bowl előtt az Egyesült Államokba ért.

Őrült rohanáson van túl, de sikerült a terve Taylor Swiftnek, aki átutazta a fél világot azért, hogy láthassa a pasiját Las Vegasban játszani a Super Bowl döntőjében.

Amióta kiderült, hogy párja, Travis Kelce, a Kansas City Chiefs sztárja pályára lép a a San Francisco 49ers ellen a Super Bowlon, azóta nagy kérdés, hogy az énekesnő időben el tud-e jutni Vegasba. A CBS beszámolója szerint összejött neki.

Miután Swift lenyomta a négy teltházas koncertjét Tokióban, azonnal repülőre szállt, és Los Angelesbe repült, ahová 12 óra repülés után, ottani idő szerint szombat délután meg is érkezett.

A 34 éves énekesnő rajongói azt feltételezik, hogy ezután autóval jut majd el Las Vegasba.

Taylor Swift a The Eras turné során a Tokyo Dome-ban 2024. február 7-én, Tokióban, Japánban

Taylor Swift a The Eras turné során a Tokyo Dome-ban 2024. február 7-én, Tokióban, Japánban (Fotó: Christopher Jue/TAS24/Getty Images)

A Grammy-gálán sokak szerint Celine Dionnal tiszteletlenül viselkedő Swiftnek nagy szerencséje volt: a japán főváros időzónája 17 órával előrébb jár, mint Los Angelesé, így amikor visszarepült az Egyesült Államokba, nyert egy csomó időt. A döntő után pedig lesz ideje pihenni, mert a turnéjának következő állomása Ausztráliában lesz február 16-án.

Az amerikaifutball-bajnokság döntője a világ egyik legnézettebb sporteseménye, tavaly 113 millióan követték. Az idei Super Bowl helyi idő szerint 18:30-kor, magyar idő szerint pedig már hétfőn hajnalban, február 12-én 00:30-kor kezdődik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top