Életmód

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

Daniel Craig ágya egy pad volt, Hilary Swank egy autóban, Jim Carrey pedig egy sátorban húzta meg magát, mielőtt befutott. A milliárdos sztárok közül nem mindenki született gazdagnak, sokan nyomortelepekről, igazi szegénységből küzdötték fel magukat a ma irigyelt emberek közé. Példaértékű életutak következnek!

Nem minden az, aminek látszik, és nem mindenki az, akinek gondolod. Sok híresség, akik ma fényűző életet élnek, nélkülözött és éhezett gyerekkorában. Ők azok, akikről példát vehetünk!

 

Daniel Craig

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

 

A James Bond-filmek sztárja, a nők bálványa keményen megdolgozott a sikerért. Mielőtt befutott, sokat kellett nélkülöznie, nemegyszer kellett a szabadég alatt, padokon aludnia, amit ma már szinte elképzelhetetlennek tartunk. Elszántsága és kitartása azonban meghozta gyümölcsét: mostanra már több mint 45 millió dolláros vagyonnal rendelkezik a sármos színész. 

Hilary Swank

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

 

Hilary Swank és édesanyja 75 dollárral a zsebükben költöztek Hollywoodba karrierje előtt. Édesanyja hitt lánya színészi tehetségében, olyannyira, hogy utcai fülkékből hívogatta az ügynökségeket, és egy ideig a kocsijuk szolgált lakásként is. A nélkülözés megérte az áldozatot, ugyanis a millió dolláros bébi ma már játszva keresi a dollármilliókat, és igazi fényűző életet él.

Jim Carrey

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

 

A gumiarcú színész Hilary Swankhez hasonlóan egy kocsiban, pontosabban egy furgonban élt a családjával, de volt olyan időszak is, amikor kényszerűségből egy sátorban vészelték át a mindennapokat. Egészen fiatalon portásként és gyárban is dolgozott, hogy segítse családját, de nem adta fel álmait, hogy színész legyen. Az áttörést 1979-ben érte el, amikor fellépett a híres The Comedy Store-ban.

Eminem

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

 

Eminem, sokakhoz hasonlóan, csonka családban nőtt fel, egy olyan környéken, ahol nem biztos, hogy sötétedés után szívesen kimerészkednénk. Sok dolgot már egészen fiatalon megtapasztalt, így korán fel kellett felnőnie, menedéket pedig a zenében keresett – a folytatást már mindannyian ismerjük.

Justin Bieber

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

 

Bár sokak szemét szúrja, de a fiatal énekes tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet önerőből fantasztikus karriert befutni. Gyerekként nem lakott a legideálisabb körülmények között: rágcsálókkal, és patkányokkal osztotta meg otthonát, miközben a család hűtőszekrény sokszor pangott az ürességtől. Ma a legjobban kereső énekesek között tartják számon. 

Mariah Carey 

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

 

Az aranytorkú énekesnő Long Island legszegényebb részén nőtt fel, ahol a közbiztonság egy hallomásból ismert legenda volt csupán. Carey minden erejével azon volt, hogy kitörjön a szegénységből, és sikeres énekesnő legyen, így New Yorkba költözött. A története mesébe illő: egy partin egymásba szerettek a Columbia Records vezetőjével, és karrierje szárnyra kapott. 

Leonardo DiCaprio

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

 

A színész ugyan Hollywoodban élt, de távolról sem azon a környéken, ahol a híresek és gazdagok. A város legrosszabb környékén nőtt fel, ahol a prostituáltak és a drogkereskedők az utcai látkép szerves részét képezték, de tehetsége, kitartása és akaratereje a legjobban kereső színészek közé emelte. 

Halle Berry

Sztárok, akik ismerik a szegénységet 

 

 

A színésznő azért, hogy álamit valóra válthassa, 21 évesen Chicagóba költözött, azonban nem telt sok időbe, és elfogyott a félretett pénze. Ekkor sem adta fel, a céljai hajtották előre, és még az sem rettentette el, hogy egy ideig szállón kellett meghúznia magát. Ma már több mint 70 millió dollárra rúg a vagyona.

 

Itt olvashatsz még adományozásról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top