7 bizarr szépségtrend, ami nagyot ment az Instagramon 2018-ban

nlc | 2018. December 29.
Hogy van-e bármiféle értelmük, az jó kérdés, de az Instán imádták őket...

Döglött rovarokkal díszített sminkek

Döglött rovarokkal, férgekkel díszített sminkeket készít egy kaliforniai sminkes, Jasmine Ahumad. A lány aprólékosan kidolgozott, művészi sminkekbe komponálja az állatok maradványait.  Kizárólag talált vagy az interneten vásárolt tetemeket, illetve eleségállatnak szánt példányokat használ a sminkjeihez. A higiéniára nagyon odafigyel: az állati tetem és a saját bőre közé mindig felvisz egy réteg műszempilla-ragasztót, hogy ne kaphasson fertőzést. Azt mondja, az állatokat a lehető legnagyobb tisztelettel mutatja be, ugyanakkor megérti azokat is, akik esetleg gusztustalannak találják, hogy így éli ki a kreativitását.

Glóriaszemöldök

Az Instán nagyjából heti rendszerességgel jönnek-mennek a hordhatatlannál hordhatatlanabb szemöldöktrendek, de tény,hogy alaposan össze kell szednie magát annak, aki rettenetesebb szemöldököt akar kreálni Hannah Lyne-nál. A 16 éves brit beautyblogger ugyanis megalkotta a glóriaszemöldököt:

Mutáns ékszer

Simon Huck amerikai művész világhírű barátait kérte meg, hogy promózzák extrém testmódosításokra fókuszáló kiállítását, az A. Humant. Többek között Kim Kardashian, Chrissy Teigen és a Queer Eye szereplője, Tan France is mutánssá ékszerezte magát a cél érdekében.

Virágváza-frizura

Egy amerikai divatblogger, Taylor R új módot talált ki arra, hogy virágokat hordjunk a hajunkban. A virágváza-frizurát Beyoncé szeptemberi Vogue-címlapja ihlette, melyen az énekesnő feje olyan, mint egy virágváza. „Mivel mi nem vagyunk Beyoncé, praktikusabb verzióra van szükségünk” – szögezte le Taylor R, majd meg is alkotta azt a bizonyos – szerinte legalábbis – praktikusabb változatot. 

Színes fogsor

A New York-i Chrom márka olyan fogpasztát dobott piacra, ami úgy működik, mint a körömlakk, csak kevésbé tartós: az ecsetelés után 24 órán át maradnak színesek a fogak. A Chrom szerint a színes fogak nemcsak a fesztiválokon működnek, de feldobják a szürke hétköznapokat is.

Nail Sunny

Az orosz Nail Sunny körmösei olyan extravagáns alkotásokkal szereztek 2,1 millió követőt az Instán, mint például a fogsorműkörmök,  a fésűs, a sajtreszelős vagy  fogkefés körmök vagy épp a tőgymanikűr. Összes idei művük közül azonban a legbizarrabb a halloween alkalmából készült, mitesszeres orrot formázó műköröm lett, melyből, nincs mit szépíteni, zöld takony szivárog.

Csináld magad plasztika

Különösképp Ázsiában tettek szert hatalmas népszerűségre azok a videók, melyeken mikrokristályos viasz segítségével készítenek „csináld magad” plasztikát az Insta-lányok. A testszínű, agyagszerű anyagból szinten bármilyen forma kialakítható, a videók szereplői legfőképpen az orrukon, de esetenként az arcuk más részein is alkalmazzák. Ami azonban igazán bizarr látvány, amikor lehúzzák, lekapargatják magukról az anyagot…

Exit mobile version