Trend

6 bizarr szépségtrend, ami nagyot ment az Instagramon 2019-ben

A félholdszemöldöktől az ördögajkakig....
ördögajkak instagram trend

#mooneyebrows

Bár az idióta szemöldöktrendek inkább tavaly-tavalyelőtt pörögtek nagyon az Instagramon, azért idénre is jutott egy említést érdemlő irányzat, a félholdas szemöldök. Erről viszont nem akarták, nem is igazán tudták volna elhitetni, hogy nem képmanipulálás eredménye. Az ötletgazda egy Stefan James nevű modellügynök volt, aki poénból photoshopolt félhold formájú szemöldököt egy influencer barátja, Hayley Bui arcára, majd ezt utánozták le még jó néhányan.

#rainbowteeth

A #longtoenails hashtag alatt futó irányzat követői a nyáron a lábujjaikon is műkörmöt hordtak. A gusztusosnak nagy jóindulattal sem nevezhető pedikűr viselésével a zárt cipőkről egy időre kénytelenek voltak lemondani, ám ez őket vélhetőleg a legkevésbé sem zavarta.

#gluelips

Ez a szépségtrend kivételesen nem az Instáról, hanem a TikTokról indult, ám hamarosan elterjedt az összes közösségi oldalon. A módszer abból áll, hogy a delikvens valamilyen erős ragasztót, például műszempilla-ragasztót vagy pillanatragasztót cseppent az orra és a szája közé, majd a felső ajkát kissé kifordítja és az orra alá rögzíti, amitől a felső ajak teltebbnek tűnik. Az irányzat ősszel volt igen felkapott, azóta viszont nagyjából le is futott.

#sausagefingers

November elején néhány jó eszű influencer úgy érezte, nem menő többé, ha ujjperceink vannak, épp ezért elkezdték simára retusálni az ujjpercek körüli meggyűrődött bőrt, amitől aztán az ujjaik körmös virslikké változtak a képeken. Ha csak egyetlen instás beautytrendet eltörölhetnénk az ideiek közül, úgy, mintha sose létezett volna, gondolkodás nélkül ezt választanánk.

#devillips

Ördögajkak és polipajkak néven is emlegetik azt az új eljárást, melyet egy orosz plasztikai sebész, Emelian Braude fejlesztett ki. A beavatkozás hatására az ajkak hullámos kontúrt kapnak. Már ha egyáltalán létezik maga a beavatkozás, ugyanis sokan kételkednek benne, hogy ilyesmi lehetséges. Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy az Instát elárasztó fotók egytől egyig Photoshoppal készültek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top