Imádják a netezők az egykori modell őszinte Insta-fotóját

nlc | 2019. Május 21.
Taylah Robert nem először kritizálta a divatipart, ami „nagyon mélyre” taszította.

„Írhatnék baromi hosszan arról, hogy egykor ettől, ami a felvételen van, mennyire kiborultam volna, de inkább csak úgy itt hagyom, annak reményében, hogy egyszer normálisak lesznek a hibák, és hogy valaki a megfelelő időben látja majd, és tudja, hogy ő is gyönyörű annak ellenére, hogyan néz ki egy agyonvilágított próbafülkében.”

A fenti sorokat az Australia’s Next Top Model egykori versenyzője, Taylah Roberts írta egy Instagramon közzétett fotójához, amin megmutatta a nem tökéletes, nyers valóságot egy szál fehérneműben.

Nem ez az első ilyen felvétel, amit a modell kitesz, és amiben a divatipart kritizálja. Legutóbb a Fashion Week előtt posztolt egy előtte-utána fotót, amin elmondta, a baloldali, elvileg „tökéletes” alakú képnél értéktelennek és bizonytalannak érezte magát, szomorú volt, kimerült. A jobboldalin már a gyógyulás útjára lépett.

Taylah, aki 2013-ban, 18 évesen versenyzett a Next Top Modelben, már korábban is beszélt arról, hogy étkezési zavarral küzdött akkor, amikor a divatipar nyomása alatt állt.

A modellt egyébként kizárták a versenyből, amiért rátámadt az egyik vetélytársára.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Exit mobile version