nlc.hu
Trend

Emily Pellegrini virtuális modell

Randikra hívják az álomnőt, pedig nem is létezik

A minden porcikájában hibátlan Emily Pellegrini napról napra népszerűbb az Instagramon. Még úgy is, hogy nem valóságos személy.

„Megkérdeztem a Chat GPT-t, hogy milyen az átlagos férfi álomnője, és azt válaszolta, hogy hosszú, barna haja van és hosszú lábai. Pontosan úgy készítettem el, ahogy mondta. A cél az volt, hogy szerethetővé és vonzóvá tegyem. A lehető legvalóságosabbnak akartam mutatni őt” – nyilatkozta a sajtónak Emily Pellegrini megalkotója.

Emily Pellegrini négy hónapja van fent az Instagramon és immár közel 220 ezer követővel rendelkezik. Egyike az egyre inkább elszaporodó hiperrealisztikus digitális avatároknak, akik meghódították a közösségi médiát, és vagyonokat keresnek alkotóiknak reklámokkal, szponzorációkkal és fizetett, személyre szabott tartalmakkal.

Emily Pellegrini

A tökéletes nő a ChatGPT szerint (Fotó: Instagram@emilypellegrini)

Annak ellenére, hogy nem valós személy, sokan ezt mintha nem értenék vagy nem vennék tudomásul, ugyanis folyamatosan kapja a bókokat és a konkrét, valóságból érkező ajánlatokat – például pazar randevúkra, luxusutazásokra szóló meghívásokat – a rajongóitól. Ezeket persze elfogadni nem tudja, hiszen csak digitális formában létezik, azonban a mögötte álló, anonimitását őrizni kívánó alkotó kedvesen válaszol rájuk, hiszen ezzel is szeretné valóságosabbá tenni Emily karakterét.

„Tényleg nem akarok a nyilvánosság elé állni. Nem akarok úgy jelen lenni az interneten, mint egy influencer, akinek mindennap videókat kell készítenie, amiben megmutatja, mit eszik és mit csinál. Egyszerűen nem nekem való” – fejtegette a titokzatos informatikus.

Az alkotó azonban nem éri be azzal a nagyjából havi 10 ezer dollárral, amit Emily karakterével megkeres. Létrehozta már a modell virtuális testvérét, a szőke Fiona Pellegrinit is, aki szintén egyre nagyobb követőtáborral rendelkezik. És nem szándékozik leállni.

„Van egy tervem egy harmadik és negyedik modell bevezetésére, de nem túl hamar. Jelenleg még nincs neve, de a harmadik vörös hajú lesz.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top