nlc.hu
Trend

Az Instagram legnagyobb melleit szeretné magán tudni a plasztikázott modell

Az Instagram legnagyobb melleire hajt a plasztikafüggő modell

Szerinte, ha egy nő nagyobb mellet akar, az olyan, mint amikor egy férfi nagyobb péniszt szeretne.

A 33 éves Cris Galera Instagram-modellként keresi az avokádós pirítósra valót, az üzlet pedig jól mehet, ha abból indulunk ki, hogy a nő eddig mintegy százezer dollárt, azaz több mint 28,6 millió forintot költött plasztikai műtétekre, főként szilikon mellimplantátumokra – írja a Daily Star brit bulvárlap. 

A modell minden álma, hogy ő legyen a tulajdonosa az „Instagram legnagyobb melleinek”. Galera amúgy is szereti mutogatni magát, otthonról is gyakran megy el melltartó nélkül, mert szexi érzésnek tartja, emellett sokkal nagyobb az önbizalma is az ilyen napokon. 

Az Insta-modell szerint, ha egy nő nagyobb melleket akar, az olyan, mint amikor egy férfi a péniszét nagyobbíttatná meg. 

„A férfiak nagyobb péniszt akarnak, hogy több gyönyörben legyen részük – mondta a lapnak nyilatkozva Cris Galera. – Én ugyanígy érzek a melleimmel kapcsolatban.”

A modell azért is harcol, hogy a közösségi oldalak, azaz főleg a Facebook és az Instagram fejezze be a női mellbimbók kicenzúrázását. A Free The Nipple kampány támogatói nem érzik igazságosnak, hogy a férfi mellbimbókra nem vonatkozik ugyanaz a szabály. 

A legnagyobb melleket akarja az Instagramos modell

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

„Abszolút támogatom, hogy szabadítsuk fel a mellbimbókat, a közösségi oldalakon, de még az utcákon is – tette hozzá Galera. – Sokkal szabadabbnak érzem magamat meztelenül, a meztelenség része a mindennapjaimnak.”

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top