nlc.hu
Trend

Börtönbe került Monique Agostino Insta-modell

Amatőr betörések miatt börtönbe került az Instagram-modell

Monique Agostino és társai olyan amatőr módon hajtottak végre betöréseket, hogy nem volt kérdés, előbb-utóbb elkapják őket. Egy év börtönre ítélték az Instagram-modellt.
Monique Agostino

Egyéves börtönbüntetésre ítélték az Ausztráliában népszerű Instagram-modellt, Monique Agostinót, akit egyebek mellett több furcsa betörés miatt tartóztattak le.

A 25 éves nő és fiatalkorú fiú társai az arcukat eltakarva törtek be vagy próbáltak betörni több étterembe, kávézóba, boltba úgy, hogy az ajtót egy vésővel törték fel.

Az Instagram-modell saját ügyvédje szerint a betöréseket olyan amatőr módon hajtották végre, hogy nem volt kérdés, előbb-utóbb el fogják kapni őket. Agostino egy alkalommal egy bankkártyát lopott el egy kávézóból, majd a kártyával egy McDonald’sban fizetett.

A nőt eredetileg két év börtönre ítélték, de fellebbezett. Szabadlábra helyezték, de később újra letartóztatták, mert megsértette a szabadlábra helyezés feltételeit. Végül egy évre csökkentették a büntetését.

(24.hu)

(Kiemelt kép: News.com.au/Instagram)

Ismert emberek börtönben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top