Életmód

Instagram-modellként folytatja a szexi veterán katona

Már meg sem lepődik rajta, ha nem hiszik el neki, hogy Afganisztánban is szolgált.

A 29 éves Caroline Elizabeth Page tíz évvel ezelőtt vonult be az amerikai hadsereghez, első bevetése során pedig Afganisztnában teljesített szolgálatot.

Mostanra azonban már leszerelt, és kényelmesebb – na meg jobban fizető – munkát talált magának: Instagram-, és fitneszmodellnek állt, 18.000 követője legnagyobb örömére.

Page, saját elmondása szerint szereti rombolni a sztereotípiákat, ezért általában jókat derül az olyan helyzeteken, amikor mások elcsodálkoznak, hogy egy csinos szőke nő is lehet akár katona.

„Egyszer egy étteremben ültem egy fiú barátommal, amikor a pincér odajött az asztalunkhoz – mesélt tapasztalatairól a modell. – A pincér csak annyit tudott, hogy egyikünk veterán katona, és egyből a barátomhoz fordult oda, hogy »köszönjük a szolgálatodat«. Én csak nevetni tudtam, mert ráébredtem, hogy soha senki nem számít rá, hogy kettőnk közül én voltam katona. Én viszont imádom megmutatni, hogy azok a lányok, akik szeretnek csinos ruhákban járni és sminkelni, nem csak egy klisés embercsoportot jelentenek a világban.”

Page végül tíz év után azért hagyta ott a katonaságot, mert már úgy érezte, fizikailag és mentálisan is teljesen kimerült. Utóbbi területen azért szüksége volt némi önuralomra, az instagramos karrierrel együtt ugyanis az online trollok is megérkeztek az életébe. Ez azonban nem szegi kedvét, és örül, amikor olyan üzeneteket olvashat, amelyek írói példaképként tisztelik a kitartásáért.

„Hallottam valahol egy idézetet, amely szerint: az önbizalom csendes, a bizonytalanság hangos – tette hozzá Page. – Ez tökéletes, mert azoknak, akiknek az önértékelése rendben van, nincs szükségük arra, hogy másokba belerúgjanak.”

Képünk illusztráció (Fotó: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top