nlc.hu
Életmód

Szép és okos is lehet egyszerre a nő

Bikiniben, majd mérnöki védőfelszerelésben pózolt a nő, hogy megmutassa a lányoknak, lehetnek szépek és okosak egyszerre

Nem kell választani ész és szépség között – üzeni a mérnöknő fotójával.

Miután Kendall Jenner szupermodell és Alyssa Carson asztronauta fotóinak egymás mellé illesztése vírusosan terjedt az Instagramon, mivel a fotókollázs azt sugallta, az is sikeres nő, akinek jó teste van, és az is, akinek jó agya, egy fiatal nő bebizonyította, hogy a „lányok mindkettőt megtehetik”, vagyis lehetnek csinosak amellett, hogy a tudásukkal keresik a kenyerüket. A nő egyik bikinis képét montázsolta össze egy másik képpel, amelyen mérnöki ruhát visel.

Szép és okos is lehet egyszerre egy nő - üzenni a modell és mérnök

Fotó: fueledbycait • Instagram

A fiatal mérnöknő, Sarian azzal tette közzé a fotót, hogy elege van a nők beskatulyázásából, a szép és az okos szembeállításából. Úgy érzi, a szépség gyakran értékesebb, mint az agy, de szerinte nincs vagy-vagy, egy sikeres nőnek nem kell egyiknek vagy a másiknak lennie, lehet egyszerre mindkettő: szép és intelligens egyszerre.

„Meg akartam mutatni, hogy egy nő érezheti magát jól a bőrében, lehet modell, miközben mérnök is. Kendall Jenner piros fürdőruhájához hasonló viseletben fotózkodtam az egyik képen, majd készítettem egy másikat, ahol egy olajfinomítóban dolgoztam mérnökként. Azt akartam, hogy egy lánynak nem kell egyiknek vagy másiknak lennie, választania a szépség és az ész között” – meséli a nő, akinek posztja már több ezer lájkot gyűjtött.

Azt is elmondta, eddigi élete során sokféle skatulyába belerakták már, és mindig annak megfelelően viselkedett, hogy épp jó nőnek vagy mérnöknek tartották-e. Csak az elmúlt egy évben jött rá, hogy mindkettő is lehet.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top