Káprázatos fotók: ősz hajból csinál elképesztő frizurákat a fodrász

nlc | 2020. Június 13.
Jack Martin egy ideje azt tűzte ki céljául, hogy megszeretteti az ősz hajat vendégeivel.

„Az egész három, vagy négy éve kezdődött” – kezdte a Bored Pandának adott interjúját Jack Martin. A kaliforniai fodrász ezután elmesélte, az egyik vendége arra kérte őt, hogy olyan hajszínt fessen neki, ami a legjobban hasonlít az alapszínéhez. „Épp nyugdíjba készült vonulni, és több időt szeretett volna utazással, vidéken tölteni. Nem akart 3-4 hetente fodrászhoz járni a lenövések miatt” – magyarázta a fodrász.

Jack végül elfogadta a kihívást, és ha nem is túl egyszerűen, de sikerült olyan hajszínt találnia, ami vendégének is elnyerte a tetszését. „Mindketten imádtuk a végeredményt, annyira, hogy a vendégem végül az Instagram-oldalán is megosztotta az átalakulást.” Ez a kép aztán vírusszerűen terjedni kezdett, és innentől kezdve Martin számolatlanul kapta a hasonló megkereséseket.

„Azok a vendégeim, akik ilyen hajszínt csináltatnak évente párszor jönnek csak, nem néhány hetente” – mondja, majd hozzáteszi, számára a legnagyobb boldogság az, hogy meg tudja szerettetni a vendégeivel az ősz hajat, és vissza tudja adni nekik az önbizalmukat.

 

Nézegess még több látványos átváltozást az nlc-n: 

Exit mobile version