Így hordd stílusosan és változatosan a fehér pólót!

M. N. | 2020. Augusztus 05.
Fehér pólód jó eséllyel neked is van. Most tippeket adunk, hogyan viseld változatosan, stílusosan, a legaktuálisabb trendeknek megfelelően.

Farmer-póló

A fehér póló-kék farmer összeállítás az alapnál is alapabb, felturbózni viszont nem árt. Ezt többféleképpen is megteheted. Az egyik lehetőség maga a farmer megválasztása, mely szabásában, esetleg díszítéseiben lehet különlegesebb darab. A másik lehetőség, ha valamit még ráveszel a pólóra, akár egy blézert, egy  kötött vagy épp egy sportosabb, cipzáras kardigánt, hűvösebb időben egy bőrdzsekit. A lényeg, hogy ez a holmi akár színében, akár a mintája vagy a szabása, anyaga miatt legyen látványosabb holmi! A kiegészítőkkel is játszhatsz, egy díszesebb öv, egy élénk színű táska vagy egy mutatós cipő, illetve ezek kombinációi is feldobják az outfitet.

(Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Szoknyával

A fehér póló a szoknyának is barátja, persze kizárólag betűrve. Az összhatás pedig annál stílusosabb lesz, minél pazarabb a szoknya. Lehet például fényes anyagú, élénk színű, mozgalmas mintázatú és/vagy pörgős, a lényeg, hogy határozott kontrasztot adjon a póló egyszerűségével. 

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Kosztümmel

Legyen szó akár szoknya- vagy nadrágkosztümről, a fehér póló ma már a legtöbb esetben – amikor nem a legszigorúbb, formális dress code van érvényben – simán kiválthatja az inget vagy a blúzt. Sokkal kényelmesebb viselet és a szett eleganciája sem csorbul.

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Pasztellel

A fehér póló nem csak sötétebb, élénkebb vagy kontrasztos árnyalatokhoz passzol, de a pasztelles, púderes színvilágú outfitekbe is beilleszthető. Ilyen színekkel kombinálva kifejezetten kifinomult hatást kelt és fokozza a letisztultság, harmónia érzetét.

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Paperbaggel

A hipertrendi paperbag fazonú nadrágok, illetve szoknyák önmagukban is képesek uralni a szettet, így nincs feltétlenül szükség arra, hogy túlságosan bonyolult felsőrészt válasszunk hozzájuk. Simán elég hozzájuk egy fehér póló, amit persze ebben az esetben is kötelező betűrni.

(Fotó: Getty Images)

Bőrrel

Bár a bőr és műbőr holmik a nyári hónapokban praktikus okokból háttérbe szorultak, egészen biztos, hogy ősszel visszatérnek majd a mindennapok divatjába. A fehér póló és a bőr pedig imádják egymást, legyen szó akár bőrnadrágról, bőrszoknyáról vagy épp bőrdzsekiről. 

(Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Kertésznadrággal

A kertésznadrág – illetve a szoknya – idén is trendi. Bájos és kényelmes viselet, ami nem igényel túl sok cifrázást sem. Elég, ha felveszel hozzá egy egyszerű, fehér pólót és egy sportcipőt. Ez így van egyben.

(Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Több színnel

Ha egy adott szetten belül kettőnél több különböző színt akarsz kombinálni, a fehér póló maximálisan alkalmas arra, hogy a különféle árnyalatok között kapcsolódási- és egyben nyugvópont legyen, ugyanis mindegyikhez egyformán passzol. 

(Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Még több hasznos divattipp:

Exit mobile version