Így viselkednek az emberek, ha egy plus size menyasszonyi próbababát látnak – fotó

Farkas E. Lina | 2021. Június 30.

Egy menyasszonyi üzlet tulajdonosa az Instagramon szidta azokat, akik lekövérezték az egyik kirakatban lévő próbababájukat, mondván, büszkék arra, hogy minden méretű vásárlóra, azaz menyasszonyra számíthatnak. Debbie Shelley, a Somerset Bridal tulajdonosa azt mondta, hogy „megdöbbent”, amikor az emberek mutogatni és gyalázkodni kezdtek a 32-es méretű babára.

„Bentről halljuk, hogy mit mondanak, miközben elmennek mellettünk, és ezek egy része nagyon kegyetlen és egyáltalán nem kedves beszólás” – mondta Debby a BBC-nek.

Voltak olyan nők, akik a gyerekeikkel nevettek a próbababán, odajöttek az ablakhoz, és azt mondták, hogy »soha ne legyél ilyen kövér szerelmem, mert senki sem akar majd feleségül venni«” – mesélte a tulajdonos. Debby megosztotta a történetet az Instagramon, ezzel a kiírással:

„Szuper büszkék vagyunk Fuschiára. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan esküvői ruhákat kínálunk, amelyek minden alaknak és méretnek megfelelnek, és nincs két egyforma méretű nő. A nagyobb menyasszonyok gyakran háttérbe szorulnak, és nem gondolnak az igényeikre.”

(Ladbible)

Fotó: Instagram

Kapcsolódó

Exit mobile version